Share |

Novinka: Květinový zázrak Rolland Flowerfall

Díky novince v podobě směsi květinových hydrolátů  názvem OWAY Rolland Flowerfall si nyní ve vašem kadeřnickém salonu můžete dopřát harmonizující a uvolňující kúru. Prostřednictvím rituálu OWAY Rolland Flowerfall ve dvou možných podobách vám dokáže kadeřník pomoci s odbouráváním stresu, únavy a emocionálního napětí. Vedle psychického účinku zároveň během kúry pečujete o zdraví vlasové pokožky a vlasů. 

HYDRO-DHARA 
První varianta harmonizační a uvolňující vlasové kúry probíhá v salonu tak, že kadeřník vaše vlasy umyje dle typu, do nádoby ve stojanu smíchá 30 ml hydrolátu OWAY Rolland Flowerfall se 6 kapkami esenciálního oleje dle fáze Měsíce a 500 ml horké vody. Pomalým průtokem, který nasměruje na hranici vlasů na čele (třetí oko), pak nechá směs po dobu cca 5 minut téci. Na hranici vlasů se nachází bod, který nepřímo stimuluje hypofýzu, jež je sídlem intuice, spirituality a dlouhověkosti. Vlasy se po kúře již neumývají, pouze se šetrně vysuší ručníkem a vyfoukají fénem do potřebného tvaru.
Salonní ošetření: 290,- Kč

ANTI-AGEING 
Druhá varianta kúry probíhá v salonu v kombinaci: směs hydrolátů OWAY Rolland Flowerfall ve spojení s relaxační masáží z rukou kadeřníka. Vlasy se umyjí přípravkem pro daný typ a následně se ze skleněné nádoby dle délky vlasů nalívá 50 – 150 ml směsi hydrolátů OWAY Rolland Flowerfall. Kadeřník poskytne klientovi relaxační masáž vlasové pokožky, vlasy se prosuší ručníkem a pomocí fénu následně upraví do výsledného tvaru. Díky složení přípravku OWAY Rolland Flowerfall má tato kúra pro vlas i pokožku výborný antioxidační efekt.
Salonní ošetření: 290,- Kč

Produkty:

OWAY FLOWERFALL KVĚTINOVÝ HYDROLÁT
Směs hydrolátů (voda, která je druhotným produktem destilace esenciálních olejů) s anti-ageingovým, energizujícím a harmonizujícím účinkem se sestává z biodynamicky pěstované růže, levandule a rozmarýnu a eticky získávaného plodu arazá. Hydrolát lze zakoupit, jak v kabinetním balení, tak ve variantě se sprejem pro domácí použití.
MOC: 840,- Kč

Směs esenciálních olejů Strengthening Blend 7ml (posilující a růst stimulující směs)
100% přírodní esenciální oleje z biodynamicky pěstované máty, rozmarýnu, tymiánu a citronu – APLIKUJE SE, KDYŽ MĚSÍC DORŮSTÁ (D).
MOC: 920,- Kč

Směs esenciálních olejů Antioxidant Blend 7ml (detoxikuje/ působí jako antioxidant)
100% přírodní esenciální oleje z biodynamicky pěstovaného červeného pomeranče, bazalky, meduňky a bergamotu. APLIKUJE SE, KDYŽ MĚSÍC DORŮSTÁ (D).
MOC: 920,- Kč

Směs esenciálních olejů Relaxing Blend 7ml (harmonizuje a relaxuje)
100% přírodní esenciální oleje z biodynamicky pěstovaného fenyklu, šalvěje, levandule a cedru.
MOC: 920,- Kč


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.