Share |

Nové zimní menu v Jam and Co. je tady, pojďte taky ochutnat

"Je čas na změnu a prohřátí nejen naší kuchyně. Proto jsme pro vás dlouhou dobu zkoušeli recepty, až jsme nakonec vybrali ty nejzajímavější," vzkazuje tým naší oblíbené restaurace Jam & Co.
 
"To nejlepší najdete na novém zimním menu, ve kterém jsou úplné novinky.  Celé menu se nese v duchu jednoduchosti, a plnosti chutí. Proto vám představujeme
Pečenou řepu, cizrnu, pakchoi, meruňky. Hovězí tatarák, maniok, perilla, sušený žloutek. Trhaný krůtí konfit, vodní špenát, pekingské placky. Jelení wontony, naložená ředkev, houbový duxell. Tan Tan Ramen, sambal, houby, nori. Hovězí burger, houby, ementál, cibulová marmeláda, bránice, gravy nebo pečené topinambury, bylinkové pesto a chilli… a spoustu dalšího).
Nemůžou chybět naše stálice jako Buny s bůčkem, wasabi a nakládanými okurkami, grilované krevety v pařeném bunu, velké curry s loupanou plecí a jasmínovou rýží, nebo vegetariánské Edamame nově s grilovaným květákem a sezamem.
Vaříme jídlo co nás baví, světové recepty v harmonické kombinaci s asijsou kuchyní a lokálními produkty. To je nové menu, které můžete ochutnat v pražském Jam&Co."
 
www.jamanco.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.