Share |

Nové vůně Zadig & Voltaire

ZADIG & VOLTAIRE

Just Rock!

 

Elektrizující vzduch Paříže plný energie. Ona a on jsou k sobě neodolatelně přitahováni. Jejich nové vůně Just Rock se šíří vzduchem. Jedno jméno. Dvě touhy. Černá a bílá. Just Rock patří mezi první vůně luxusní módní kolekce Zadig &Voltaire.
Světlá strana představuje ženu s intenzivním pohledem, jistotou, rebelskou elegancí a nezkrocenou smyslností.  
Tmavá strana představuje muže, tajemného s jedinečným kouzlem a nonšalancí.
Vůně jsou plně inspirovány rockem – život je rock, žij pro okamžik.
Design flakónů představuje ženu a muže prožívající lásku na první pohled. Obklopeni záblesky neonů, které jsou zachyceny ve zlatavě matném logu Zadig &Voltaire.
Dvě roztříštěné láhve se spojí v jednu. Umělecký kus z masivního skla s texturou rockového citu. Černá pro něj, bílá pro ni. Celkový vzhled flakónů vyjadřuje věčný rockový styl.
Vůně mají společný prvek santalového dřeva, který probouzí ženskou i mužskou smyslnost. Patchula dodává rytmický tón, který zachycuje přitažlivost a neodolatelnost.
Pour Elle je elektrizující a rebelská vůně pro ni. Představuje světlé tóny květinové patchuli zachycené v kadidle. Tuberose tvoří vrchní tón vůně a srdcem se stal bílý jasmín, jehož vůně je vyzdvižena pomocí černé vanilky. Kontrast květinových a dřevitých tónů vytváří smyslnost, provokativnost a sílu okamžiku. Pouze Rock to je Pour Elle.
Pour Lui temná a jedinečná vůně pro něj. Tvořená temnými tóny patchuli zachycené v kadidle. Srdcem vůně se stala černá vanilka a tonka fazole s nádechem kořeněných tónů, které dodávají vůni celkovou harmonii. Intenzivní a dřevnatá, to je vůně tajemného šarmantního muže s nenucenou nonšalancí. Pouze Rock to je Pour Lui.
 
Informativní ceny:
THIS IS ROCK! EDT 30ML 1590 Kč
THIS IS ROCK! EDT 50ML 1890 Kč
THIS IS ROCK! EDT 100ML 2650 Kč
THIS IS ROCK! FOR HIM EDT 30ML 1490 Kč
THIS IS ROCK! FOR HIM EDT 50ML 1590 Kč
THIS IS ROCK! FOR HIM EDT 100ML 2190 Kč
 
Vůně budou dostupné od září 2017 exkluzivně v parfumerii Douglas.
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.