Share |

NOVÉ NIKE AIR VAPORMAX FLYKNIT NESOU RUKOPIS NÁVRHÁŘKY JOHANNY SCHNEIDER

 
 
„Barevné kombinace modelů bot nás neuvěřitelně ovlivňují,” komentuje dnešní trend renomovaná návrhářka oděvů a obuvi pro Nike. Proto hrají právě barvy ústřední roli u nového modelu Nike Air VaporMax Flyknit.
 
 Od tradičních jednobarevných modelů až po barevné kombinace, které mají v motivu přírodu, oblíbeného superhrdinu nebo například povrch připomínající skafandr. Návrhy od Johanny Schneiderové obsahují širokou škálu barev od tradičních se sofistikovanými detaily, až po ty nejextravagantnější kombinace. U těch použila podobnou metodu jako u značek Acronym® nebo Stone Island.

Model Air VaporMax se může pyšnit dvěma klíčovými vlastnostmi: materiálem Nike Flyknit a Nike Air. Nová mezipodešev dosahuje větší flexibility a odpružení, aniž by byla ohrožena struktura, při současném snížení hmotnosti a množství odpadu při výrobě. Navíc nabízí pocit, jako by vaše nohy byly v bavlnce, a díky lepší odezvě doslova vyrábí energii. Nike Air VaporMax kombinují jednotku Air po celé délce podrážky se svrškem Flyknit, čímž zaručují maximální oporu a nízkou hmotnost boty.
  
Nový model je vyroben z černo-šedého úpletu, který zvýrazní zrnitou strukturu materiálu Flyknit. Navíc je v dokonalém kontrastu s podrážkou v barvě zelené skleněné láhve nebo v teplé hyper-oranžové, která je považována za barvu života. Těmito barvami chtěla návrhářka Schneiderová vyjádřit energii, kterou vzduchová bublina Nike Air svým uživatelům dodá. Specifická paleta barev může být navíc použita při personalizaci obuvi prostřednictvím NIKEiD.
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.