Share |

Nová řada bezdrátových sportovních sluchátek BackBeat FIT nabízí ochranu proti vodě a potu

foto: Plantronics

Společnost Plantronics, průkopník v oblasti audio a přenosných technologií, rozšiřuje své sportovní portfolio o novinku BackBeat FIT Family. Jedná se o celou řadu bezdrátových sportovních sluchátek, které se hodí k aktivnímu životnímu stylu každého uživatele. Mezi nové produkty patří řada BackBeat FIT 300, BackBeat FIT 500, BackBeat FIT Training a BackBeat FIT Boost, jež budou kompatibilní s aplikací PEAR Personal Coach.
 
Produktová řada BackBeat FIT Family nabízí nejrůznější funkce navržené s důrazem na sportovní vyžití,“ říká Greg Miller, ředitel pro Business Management společnosti Plantronics. „Sluchátka BackBeat FIT se speciální ochranou proti potu jsou stabilní, pohodlná a vhodná pro jakoukoli sportovní činnost. Ať už hledáte sportovní sluchátka se speciálními funkcemi, nebo chcete jen pohodlný a stylový poslech hudby po celý den.
 
Sluchátka BackBeat FIT mají prvotřídní funkce, pro které jsou produkty společnosti Plantronics známy po celém světě. Jsou navrženy pro maximální pohodlí, stabilitu, výkon a odolnost. Díky kvalitě a výkonu zvuku Plantronics může nová řada sluchátek umocnit veškeré fitness zážitky – od tréninků pro začátečníky přes běh či jógu až po pokročilé tréninkové programy nebo maratony. Cenově dostupné produkty jsou k dostání v řadě barevných provedení, s různými funkcemi i možnostmi nošení. Pomáhají tak motivovat každého sportovce k lepším výkonům.
 
BackBeat FIT Family
 
Řada BackBeat FIT 300 nabízí jedny z nejlehčích Bluetooth® sluchátek na světě, které jsou určeny pro fitness i každodenní využití. Bezdrátové sluchátka BackBeat FIT 300 nabízejí diskrétní, ultralehký, přenosný a potu odolný design, jež slibuje pohodlí i stabilitu a zabraňuje nechtěnému hluku v posilovně či tělocvičně. Kombinace kabelu s nízkým třením, šestihodinová životnost baterie a patentovaného bezpečného systému ušního hrotu vytváří ze sluchátek BackBeat FIT 300 dokonalý produkt pro aktivní i každodenní použití a současně poskytuje plnohodnotný zážitek z poslechu.

BackBeat FIT 500 jsou určeny těm, kteří jsou rádi aktivní a chtějí vstoupit do světa bezdrátových sluchátek. Řada BackBeat FIT 500 nabízí dokonalý zážitek před, během i po tréninku, až 18hodinovou kapacitu baterie, ochranu proti potu a pohodlné ušní hroty s paměťovou pěnou, které blokují šum a pomáhají uživatelům soustředit se na hluboký a bohatý zvuk.

Edice BackBeat FIT Training a BackBeat FIT Boost vycházejí z proslulých bezdrátových sluchátek BackBeat FIT společnosti Plantronics a představují dvě nové vylepšené verze, které uživatelům pomohou splnit své osobní očekávání a motivují je k lepším sportovním výkonům.
 
BackBeat FIT 300 a BackBeat FIT 500 jsou na Českém trhu dostupné prostřednictvím autorizovaných partnerů a prodejců. Edice BackBeat FIT Boost a BackBeat FIT Training budou v České republice k dostání od roku 2018.
 
Produktová řada Plantronics BackBeat FIT Family
BackBeat FIT Family je nejnovější přírůstek portfolia bezdrátových produktů Plantronics BackBeat. Portfolio BackBeat Bluetooth® sluchátek zahrnuje řadu BackBeat 500, pohodlné a cenově dostupné Bluetooth® sluchátka; BackBeat PRO 2, bezdrátové sluchátka s aktivním rušením šumu; BackBeat GO 3, bezdrátová sluchátka, která přinášejí vysokou zvukovou kvalitu; BackBeat SENSE, inteligentní bezdrátová sluchátka se senzorovou technologií; a řadu BackBeat 100, hybridní bezdrátová sluchátka s ultralehkým designem pro celodenní používání. Veškeré produkty značky Plantronics slibují vysokou kvalitu, dlouhou životnost a maximálně pohodlné užívání. Uživatelům umožňují krom poslechu hudby také provádění telefonních hovorů.
 
O společnosti Plantronics
Plantronics je průkopníkem zvuku a světovým lídrem v odvětví komunikačních technologií. Vytváří inteligentní a přizpůsobivá řešení, která podporují nejdůležitější potřeby zákazníků: využívat jednoduchý a jasný způsob komunikace, aniž by byli rušeni okolními zvuky. Řešení společnosti Plantronics jsou využívána po celém světě jak spotřebiteli, tak firmami a jsou optimální volbou pro otevřené kancelářské prostory. Plantronics nabízí vysoce kvalitní komunikační řešení, na které dnes zákaznici spoléhají, a v zájmu jejich budoucích požadavků je také neustále inovuje. Plantronics dodává nejen špičkové Bluetooth sluchátka, ale nabízí také moderní metody sjednocené komunikace (UC) umožňující jednoduché připojení jedním dotykem, sofistikovaný zákaznický servis a kvalitní datovou analýzu.
/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.