Share |

NOVÁ KOLEKCE PUMA x TRAPSTAR - inspirace Londýnem a fotbalem

 
 
 
 
 
Originální kousky inspirované street stylem západního Londýna a fotbalem 
 
Herzogenaurach, Německo (23. března 2017) – Společnost PUMA a módní značka Trapstar daly znovu hlavy dohromady a představily kolekci pro jaro/léto 2017. Londýnská značka street oblečení a její zakladatel, Mikey, Lee a Will se stali fenoménem posledních let. Ze své původní pobočky v západním Londýně, kde vyráběli trička na míru pro přátele, postupně expandovali a znásobili také svou fanouškovskou základnu, složenou mimo jiné i z celebrit. Aktuální kolekce, jež v mnohém přesahuje předešlou spolupráci, nese znaky vojenských motivů a utilitárních detailů. Vše je inspirováno eklektickým street stylem okolí Portobella.
PUMA a Trapstar spojily ikonické siluety a street oblečení inspirované kousky, které dávají kolekci typický charakter Trapstar. Spolupráce PUMA X TRAPSTAR se hodí do každé doby. Klasické styly byly vynalézavě přeměněny prémiovými způsoby, jako jsou PUMA X Trapstar Clyde a Clyde Bold. Značka Trapstar také dala vlastní podobu botě Prevail OG. Outfity jdou s dobou street fashion díky bohatým materiálům a autentickým detailům Trapstar. PUMA a Trapstar se v této kolekci zaměřily na neutrální tóny, jako jsou tmavě olivová, bílá a černá.
Kolekce oblečení zahrnuje všechny prvky undergroundových vlivů Trapstar. Původní parka byla přepracována a doplněna prémiovými utilitárními detaily, od linií a prošívání až po rukávy s našitými kapsami. Výrazným detailem je odepínací ochranná tkaná část na zádech inspirovaná utilitární ochranou parka kapucí.  Z dalších produktů lze zmínit tepláky s kapsami, které se hodí např. k bavlněnému tričku s nápisem Trapstar přes logo PUMA. Posledním kouskem této street kolekce je nový design klasické T7 bundy také se znakem Trapstar. 
Pro české zákazníky jsou produkty k dispozici v Queens a také na puma.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.