Share |

Nová kolekce Leeda 2014/15 je zahalená do barev

foto: PR

Aktuální kolekce má barevnost olejových skvrn lesknoucích se na chodníku. Temná fialová, zelená, ale i akcenty metalické ocelově šedé doplněné lehkou kostkou. Vrstvení materiálů je důležitým prvkem – vytváří nečekané siluety i vzory. Kolekci doplňují maxi šátky ze směsi jemného hedvábí s bavlnou i ručně pletené mohérové svetry a šály. Tvar modelu můžete jednoduše měnit pomocí krátkých kožených pásků, které mají na koncích svorky. Ty se dají na model libovolně připínat.
 
Jeden z ústředních modelů vznikl exkluzivně na objednávku časopisu ELLE.
 
Lucie Kutálková: „Je jako skládačka, kusy se dají libovolně kombinovat a vrstvit. Fungují samostatně i jako celek. Materiály jsem volila záměrně lehké a transparentní jako je hedvábí s bavlnou v kombinaci s vlnou a kašmírem, aby se dalo oblečení kombinovat podle momentální nálady i počasí.“
 
Materiály: Bavlna, hedvábí, vlna, kašmír, mohér
 
- - -
 
LEEDA je etablovaná česká značka, věnuje se zejména oděvnímu designu. Designérka Lucie Kutálková klade důraz na kvalitní materiály, zpracování a minimalistický design s propracovaným detailem. Mimo autorskou tvorbu se soustředí i na individuální přístup formou zakázkové výroby. V originálním interiéru obchodu v Bartolomějské ulici najdete mimo oblečení a obuvi značky Leeda i doplňky a šperky od dalších českých designérů. V Leedě nakupovaly například Tilda Swinton, nebo Susan Sarandon.
 
www.leeda.cz
 
Design: Lucie Kutálková / Leeda
Video, čb foto: Anežka Horová
Lookbook barva: Martin Švancar
Modelka: Týna
Make up: Renata Zelinková
 
PS

Leeda se účastní Díky, že můžem v rámci Festivalu svobody

https://www.facebook.com/events/352309784936517/

 

LEEDA slaví svobodu!
sleva na novou kolekci 10%, na starou 40 - 60%.
Horký nápoj ke každému nákupu.
Otevřeno 11 - 22


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.