Share |

Nová galerie s přesahem se otevírá v centru Prahy

Nová galerie s přesahem se otevírá v centru Prahy. Během první výstavy představí díla Jiřího Davida, Karímy Al- Mukhtarové, Vladimíra Skrepla, Michala Škapy, Jana Vytisky a Epose 257.
 
Intimní, vnitroblokový charakter prostorů WhitePearlGallery, a osobní přístup jejího týmu, má dopomoci k prodloužení hlubšího, osobního prožitku z vystavovaných uměleckých děl, i ze vzájemných interakcí v rámci tematických událostí i společenských happeningů v době, kdy čas je naší nejvzácnější komoditou.
 
Během první výstavy pod názvem Perlorodky, v nově otevřené WhitePearlGallery, která vyměnila bývalé prostředí Pragovka Art District za charakterní výstavní prostory klenutého sklepení v centru města, budou představena díla velmi odlišných osobností, působících napříč spektrem aktuální české umělecké scény. Společná výstava s tématem sebeidentifikace, za účasti Jiřího Davida, Karímy Al- Mukhtarové, Vladimíra Skrepla, Michala Škapy, Jana Vytisky a Epose 257, popírá syntetickou hranici mezi komerčním a akademickým vnímáním výstavního provozu, a je příslibem zcela neotřelého přístupu nově vznikající galerie.
 
WhitePearlGallery - P e r l o r o d k y
Jiří David / Karíma Al- Mukhtarová / Vladimír Skrepl /  Michal Škapa / Jan Vytiska / Epos 257
09.12.2017 do 25.01. 2018
Slavnostní zahájení 08.12.2017 od 19:00
Kurátorka: Alexandra Karpuchina
Adresa: Dittrichova 5, Praha 2


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.