Share |

NoD nabídne jedinečná představení k oslavám narozenin

foto: pořadatel akce

Viděli jste už někdy expresivní japonský tanec butó? Chcete pohlédnout na evropskou migraci z trochu jiného úhlu? Nebo vás láká magická scénografie, surreálné kostýmy a úžasná hudba? V NoD představí tři mezinárodní projekty, které byste neměli minout.
 
Výpravná a inspirativní tanečně-divadelní show s magickou scénografií, originální hudbou, projekcemi, surreálnými kostýmy a maskami vypráví příběh osamělé duše, která upřednostnila snění a iluze před všemi svody tohoto světa. Líbezné sny střídající noční můry, skvělý hudební doprovod a hutná atmosféra zaručí, že návštěva divadla zanechá víc, než jen husí kůži. 23. a 24. října předvede Do-Theatre v české premiéře představení Gofmaniana. Dust of Dreams, inspirované fantaziemi výstředního německého spisovatele, hudebního skladatele a malíře E. T. A. Hoffmanna.
 
Tanec jako vyjádření stavu tísně, výbušný a expresivní. Plný silových gest. Tak se dá přiblížit japonský tanec butó. 20. října v NoD vystoupí jeden z jeho nejvýraznějších představitelů Ken Mai, charakteristický duchovním rozměrem jeho choreografií. Ken Mai se představí ve svém novém sólovém projektu Dhyana / Meditation v němž se soustředí na téma mystiky života, smrti, erotiky a lásky.
 
Lucia Siposová zazáří 21. října v one (wo)man show podle bestselleru S. Ch. Reparové Slovenka na kvadrát. Reality-kabaret o dvou milencích na pomezí Slovenska a Slovinska, jejich radostech a trápeních, ale i bezohlednosti institucí a oficiálních struktur. Humorné představení plné písní a komentářů nepostrádá lidskou hloubku a širší vyznění. Změní váš pohled na evropskou migraci?
 
Celý program BE22
www.facebook.com/nodprague


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.