Share |

Nobodyho Addict završil módní event Fashion Deala

foto Kateřina Motýlová, nedori

Kdo se kolem 20. až 21. května prošel kolem pražského Kafkova domu, mohl být svědkem akce pro lidi, kteří žijí street artem a módou. Fashion Dealä se přesunul po dvou veleúspěšných ročnících z Bratislavy do Prahy, kde byl tenhle víkendový event urban stylu, street artu a módy zakončen ve velkém stylu – v podání DJe Nobodyho.
/FB fotogalerie/
Fashion Dealä představil více než 30 značek, prodejců, resellerů a také 15 vizuálních umělců. Tenhle festival, který z původního undergroundu přerostl do mainstreanové akce, ale i přesto si zachoval svého původního ducha, už na Slovensku předvedl cca 2 a půl tisícům návštěvníkům to nejlepší ze současné módní nabídky urban stylu od tenisek až po módní doplňky; i v Praze si je mohli zájemci na místě zakoupit a užít si k tomu bohatý doprovodný program v podobě workshopů, přednášek a hudby. To všechno pochopitelně nemohlo být zakončeno jinak než velkou párty. 
 
Páteční večírek patřil skejtovým jezdcům z Life Is Porno, kteří za doprovodu hvězdných DJs jezdili na U rampách v prostorách Forbidden Spotu. Bezesporu největší hvězdou večera byl speciální host Kid Fresh, který za svou kariéru vystupoval s Major Lazer, Beyoncé i Carlem Coxem.
 
Sobotní večírek a také závěr celé akce Fashion Dealä patřil afterparty na třech podlažích lodi Cargo, kde prvních 150 návštěvníků čekaly drinky od Jägermeistera – Addict party DJe Nobodyho. Mladý producent, moderátor a špičkový DJ měl za hosty na tento večer připravené hosty - přijel Ciesay z Velké Británie, který kromě své DJské kariéry slaví velký úspěch i jako fotograf (před jeho objektivem stál např. Kanye West, Drake nebo Ian Connor) a nebo českého Smacka, rappera oceněného dvěma cenami Anděl, který na lodi Cargo předvedl ojedinělý DJ set. Akce byla tedy zakončena vskutku bravurně – skvělou hudbou, kapkou romantiky na vodách Vltavy a se skvělými drinky po ruce.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.