Share |

Nike prodává i velké velikosti dámského oblečení. Hurá

I když nemáte velikost S, dokonce i když vám je malé XL, nechcete třeba rezignovat na pohyb. Nebo se vám prostě líbí sportovní oblečení ze špičkových materiálů. Jak sehnat něco na sebe?
 
Není to vůbec snadné. Pokud se nechcete smířit s náhodnými nálezy v řetězcích s běžnou módou, případně s plus size věcmi z H&M (zaplaťpánbu za ně, ale přece jen to není super kvalita a top materiály), skončíte asi u pánských oděvů, které mívají do 2XL a někdy 3XL. A budete pokukovat po vašich štíhlejších kolegyních, které si vybírají krásné stylové střihy určené pro holky.
 
Situace se mění pomalu, ale mění se. Tuto zimu přichází do ringu Nike a přináší dámské modely do velikosti  do 3XL. Na jejich eshopu (má ovládání i v češtině a pokud se zaregistrujete, získáte poštovné zdarma) je aktuálně pár desítek kousků - trika volnějšího střihu, legíny, kraťasy, svetry, bundy na běhání, tepláky, tílka, sportovní podprsenky. U některých je zatím poznámka "již brzy". Na jaře by se měla nabídka zvětšit. Jistě, je to začátek a průměrně širocí lidé mají výběr větší, ale je to krok dopředu. Technicky pokročilé a kvalitní sportovní oblečení je konečne dostupné i pro ženy a dívky, které jsou "plus size."


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.