Share |

NIKE má nové legíny, dá se v nich běhat i cvičit jóga!

foto: Nike

Je tu nový rok. Fitness centra praskají ve švech a určitě i vy chcete ze svého odhodlání a tréninku vytěžit co nejvíc. K tomu pomůže nejen skvělý outfit, ale také nové legíny Nike Zonal Strength Tights určené pro různé druhy aktivit, ženy i muže.
 
Kampaň pro tuto novinku si vzala pod křídla britská zpěvačka, skladatelka, tanečnice FKA twigs, která ve videu pro NikeWomen vrhá světlo na sílu moderního hnutí a definuje sport jako důležitý kanál projevu. Do něj obsadila sebe a dvanáct úspěšných atletů, kteří vyvažují psychickou kondici s fyzickou, zdravím a smyslem pro styl. /VIDEO/
 
Každý sport je jiný, takže aktivitu i vybavení je potřeba přizpůsobit, aby byly výsledky co nejlepší. „Efektivita je pro sportovce hlavní, chtějí mít z tréninku co nejvíc. A protože legíny jsou důležitá část sportovního oblečení, zaměřili jsme se na ně, na každý detail. Chtěli jsme, aby při daném sportu dobře seděly a přinesly podporu a kompresi na správném místě,“ sděluje Helen Boucher, ředitelka oddělení dámského tréninkového oblečení.
 
Každá aktivita zapojuje jiné svalové skupiny. Při dálkovém běhu budete například víc namáhat kvadriceps na stehnech, podkolenní šlachy a lýtka. Během tréninku v posilovně naopak musíte víc zapojit střed těla. Různé potřeby sportovců se odrazily při návrhu nových legín Zonal Strength Tights. Kompresní zóny jsou přímo v látce a jejich rozložení vychází z hlavních svalových skupin, které sport aktivuje. Legíny tak umožňují pohodlný trénink, ale snižují svalové vibrace.
 
BĚHÁTE?
Pokud máte radši než posilovnu dlouhé tratě, oceníte vlastnosti speciální řady Zonal Strength Tights pro běžce. Kompresní místa se soustředí na lýtka, kde běžci potřebují oporu. Flexibilní materiál na kolenou a bocích zase umožňuje snadný pohyb.

RADŠI CHODÍTE DO POSILOVNY ČI NA JÓGU?
Varianta Zonal Strength Tights pro posilování a cvičení počítá s velkou zátěží na stehnech, středu těla i v oblasti hýždí. Zvýšený pas pomáhá aktivovat hluboké svaly v oblasti břicha, takže pomůže při nízké zátěži, jako je třeba na józe, i při namáhavém cvičení, jako je crossfit. Pro větší pohodlí jsou legíny bezešvé.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.