Share |

Nike Believe In More přináší kolekci pro ženy Chrome Blush

foto: Nike

Historie jasně dokazuje, že sport je hnacím motorem a tou pravou motivací pro překonání svých vlastních limitů. Nike posouvá svět kupředu prostřednictvím sportu i nové kampaně Believe In More, která oslavuje ženy sportovkyně. Nemusíte být tím nejlepším vrcholovým sportovcem, nemusíte trhat světové rekordy. Stačí pouze chtít a překonat sám sebe.
 
Nike podporuje jak sportovní špičku, tak i rekreační sportovce. Snaží se je motivovat a inspirovat. Zároveň si uvědomuje, že sport není jen o fyzických výkonech, ale také o kráse duševní i emocionální. Cílem nové kampaně Believe In More je vyzdvihnout, jak neuvěřitelnou sílu ženský sport má pro jednotlivce i celou společnost. I proto můžete mezi tvářemi kampaně najít inspirativní osobnosti z celé Evropy, například jogínku Kláru Pokornou, návrhářku Ivu “ODIVI” Burkertovou, tanečnici Janu Vránu nebo chorvatskou basketbalistku Antoniju Sandric či slovenskou modelku Sáru Santalovou.
 
Dnešní generace dívek je nejméně aktivní v historii. Již v minulosti byli ke sportu směřováni spíše muži, například první ženský maraton se konal až v roce 1984. Od té doby se situace výrazně zlepšila, ale stále je na světě dvojnásobně více sportujících mužů. Nike se snaží probořit bariéry a umožnit přístup ke sportu všem ženám na celém světě. Aktivní dívky jsou totiž zdravější, šťastnější a úspěšnější v osobním i profesním životě.
 
V rámci nové kampaně Nike představila novou kolekci pro ženy Chrome Blush. A je to poprvé, co se značka naplno a v takové šíři zaměřuje na dámskou kolekci. Chrome Blush je neobyčejná – v neutrálních barvách, kde převažuje především růžová barva, s lesklými prvky chromu, které jsou inspirovány myšlenkami mužů a strojů.
 
Chrome Blush kolekce nabízí oblečení i obuv pro Training, Running a Sportswear. Nezapomnělo se ani na ty nejnovější inovace jako je například Nike Air VaporMax.
 
Tréninkové legíny Nike Power Legendary jsou pohodlné, výkonné a funkční. V barevné kombinaci s funkčním trikem Nike Breathe nebo sportovní podprsenkou Nike Indy Cooling, které najdete v kolekci Chrome Blush, vás v posilovně nikdo nepřehlédne. To je tak, když se krása skloubí s elegancí.

 
Barva chromu v odstínu rose gold je pro kolekci Chrome Blush typická. Tento metalický motiv nechybí ani u modelu Nike Free TR 7 AMP. Oblíbíte si ale i Nike Free TR Flyknit 2 s prodyšným svrškem Flyknit.

Kompletní podzimní kolekce 2017 Chrome Blush je k dostání na nike.com nebo >>TADY<<


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.