Share |

Nespresso již potřetí oficiální kávou filmového festivalu

Po několikaleté spolupráci s KVIFF je tu novinka Nespresso Café - příjemná kavárna u Thermalu. Nespresso je zároveň oficiálním partnerem filmové sekce První podání.
I letos se na začátku července Karlovy Vary promění v ráj všech filmových nadšenců, od 1. do 9. července 2016 zde totiž bude probíhat již 51. ročník tradičního Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. A i letos budou moci jeho návštěvníci mezi jednotlivými snímky načerpat novou energii díky lahodné kávě Nespresso, a to opět na několika místech. Jejím hlavním “stánkem” však bude moderní pop-up kavárna ležící v těsné blízkosti hotelu Thermal, při jejímž navrhování se tvůrci inspirovali luxusní designovou restaurací Nespresso z filmového festivalu v Cannes.
Patrová kavárna o rozloze 150 m2 nabídne spoustu prostoru a možností, jak si užít svoji chvilku klidu s šálkem kávy. V jejím přízemí se mohou zákazníci posadit a odpočinout si v pauze mezi projekcemi, ostřílení filmoví fanoušci si zde mohou objednat kávu s sebou a vychutnat si ji cestou z Thermalu na další promítací místa. VIP lounge v horním patře Nespresso Café pak bude vyhrazena pro setkávání výjimečných hostů festivalu a zástupce médií.
V průběhu festivalu budou v Nespresso Café probíhat tematické bloky, během nichž budou představovány různé koncepty Fine Dinning ve spolupráci se špičkovými šéfkuchaři. Účast potvrdil například Marek Radisch z Kampa Group a další. Nespresso Café bude zároveň centrem akcí mladých filmových profesionálů zapojených do projektu První podání. Dále se
v prostorách Nespresso Café počítá se zajímavými setkáními a rozhovory s režiséry, herci a dalšími filmaři, kteří v rámci programu festivalu představí svou tvorbu.
„Nespresso je prémiový brand vyhlášený svými originálními designovými inovativními kávovary, výjimečnou Grand Cru kávou a exkluzivním servisem. Nespresso je ale také o sdílení jedinečných momentů a Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech vnímáme jako nejdůležitější kulturně společenskou událost v České republice. Na letošní rok jsem pro filmové fanoušky a další vzácné festivalové hosty přichystali spoustu překvapení, tím největším je zcela nový koncept Nespresso Café. Rádi bychom vytvořili unikátní prostor, kde se budou potkávat a relaxovat jak filmoví profesionálové, tak filmoví fanoušci, a navíc jen co by kamenem dohodil od shonu festivalu. Doufáme, že si k nám návštěvníci najdou cestu, budou se v kavárně cítit příjemně a budou se k nám po celou dobu festivalu rádi vracet,“ říká Andrea Petrová, marketingová manažerka Nespresso, a dodává: “Zároveň jsme rádi, že jsme po vzoru filmového festivalu v Cannes mohli prohloubit partnerství s MFF Karlovy Vary a zaštítit filmovou sekcí První podání, čímž se snažíme podpořit mladé talenty. To je jeden z našich cílů nejen v rámci České republiky, ale celosvětově.”

Nespresso je partnerem sekce První podání, která vznikla teprve v loňském roce. Jejím úkolem je představit divákům díla vybraných studentů z různých evropských škol a zároveň poskytnout začínajícím režisérům potřebné zázemí pro získání dalších kontaktů. Ve dnech 4. a 5. července je na programu deset premiér, v jejichž rámci budou probíhat také setkání s tvůrci.
Filmový festival v Karlových Varech je již několik desetiletí jednou z nejzásadnějších událostí celého roku, které je věnována pozornost nejen v České republice, ale na celém světě. Je akreditovaný organizací FIAPF, díky čemuž se řadí vedle dalších prestižních festivalů, jako jsou MFF v Cannes, Berlíně, Benátkách či Tokyu.
Partnerství MFF v Karlových Varech a Nespresso, propojení světa filmu a kávy, je umocněno i samotným vizuálem, který byl speciálně navržen pro letošní festivalovou sezónu.
Příspěvky s kávou Nespresso mohou návštěvníci filmového festivalu sdílet na sociálních sítích s hashtagem #nespressokviff.
Více informací ze světa oficiální kávy festivalu je k nalezení na webových stránkách www.nespresso.com/kviff


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.