Share |

Nesmrtelné džísky (a levné nákupy)

Buďte easy rider.

 

Džísky jsou nadčasové. Levi's® vytvořil denimovou bundu zpevněnou cvočky již v osmdesátých letech 19. století, ale současný štíhlejší střih s klopami na kapsách se začal šít v šedesátých letech minulého století. Světu ji představili a zpopularizovali Dennis Hopper ve filmu Easy Rider
a hipíci z Woodstocku, kteří si navíc odpárali rukávy a přidali nášivky a odznáčky. V archivu Levi's® najdete i džísku upravenou Yvesem St. Laurentem a další podepsané Rolling Stones.

Navíc jde o pravý unisexový trend. Na blozích o celebritách uvidíte holky jako Scarlett Johannson, Siennu Miller, Jennifer Aniston nebo Rihannu procházet se po Los Angeles v džísce Levi's® přes pečlivě vybrané kousky oblečení. Oblíbili si ji Daniel Craig, Jaret Leto, Adam Levin, Justin Bieber a Kanye West ji nosí jako formální společenské oblečení a kombinuje ji s červeným motýlkem.

V nové kolekci najdete volnější i slimfitové střihy a dámská je rozšířena o další střihy, např. s dvojitým propínáním, ala křivák či romantičtější zkrácená verze nebo „chanelovský“ střih bez límečku.

 

O prvním jarním víkendu, 25.-27. března, pořádá PALLADIUM jarní víkend plný slev – tak pokud toužíte po nové džísce nebo dokonalých džínách, stavte se v Levi's® Storu v minus jedničce, kde na Váš čeká 30% sleva na vše! :-)

 

Navštivte také nové Levi's® Story v pražských Letňanech a brněnské Olympii – pro prvních 200 zákazníků připravili tričko k nákupu zdarma! :-)

 

 

levi.com

facebook.com/levisceskoslovensky

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.