Share |

Nepřestávejte lovit nové hudební zážitky a přijďte podpořit mladé kapely na cestě za jejich snem

foto: pořadatel akce

Druhá dubnová neděle bude v pražském Lucerna Music Baru patřit hudbě. Mladé nadějné kapely ze střední Evropy se zde v rámci soutěžního klání Eliminace utkají o vystoupení na velkém polském festivalu Przystanek Woodstock. Absolutní vítězové si na festivalu zahrají na hlavní stage po boku světově známých interpretů.
 
Soutěžní klání se odehraje v neděli 9. dubna v pražském Lucerna Music Baru, kde se před diváky a odbornou porotu postaví devět kapel. Hudebníci z Česka, Slovenska a Maďarska tady na klubové scéně zabojují o možnost zahrát si na polském Woodstocku. Soutěž Eliminace pořádá nadace Wielka Orkiestra Światecznej Pomocy společně s pražskou agenturou MusicMap.
 
Všechny vystupující kapely již prošly předvýběrem na základě zaslaného CD s vlastní tvorbou. Letos se do soutěže přihlásilo celkem 131 kapel, z nichž porota vybrala 9 nejlepších. Právě ty si zahrají před živým publikem v Lucerně, kde budou bojovat o účast na festivalu Przystanek Woodstock. Těšit se můžete na české kapely Idio & Idio, Cox & Vox, Czech It, Projekt Parabelum, Pearly Seconds, Fish Face, Hanta, slovenskou kapelu Edgar a maďarskou skupinu Leader Kills.
 
Díky vítězství v soutěži Eliminace si loni hraní na hlavní stage velkého festivalu vyzkoušela pražská kapela The Snuff. „V soutěži Eliminace jsme si vybojovali místo na hlavní stage. Je to pro nás fakt velký úspěch, protože jsme první kapela z Čech, které se to povedlo. Bylo to prostě neuvěřitelný. Úplně famózní. Když jsme se na tu stage prvně podívali, tak nám přišla jako panelák. A to fakt bez nadsázky,“ říká Tomáš Kučera ze skupiny The Snuff.
 
Show rockerů z kapely The Snuff budete moci v Lucerně vidět na vlastní oči. O další skvělou podívanou se postará švédská metalcorová  kapela The Unguided, která přinese trochu drsné severské atmosféry. O dobrou náladu všech zúčastněných se bude starat i ledově namražený Jägermeister.

Pokud chcete ulovit spoustu nových hudebních zážitků, dorazte v neděli 9. dubna do Lucerna Music Baru na akci Eliminace. Start je již v 15:00 hodin a vstup je zdarma.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.