Share |

Německý hitmaker WANKELMUT vystoupí v Roxy

foto: Wankelmut

Berlínský rodák Jacob Dilßner, který vystupuje pod uměleckým jménem Wankelmut, zažil koncem roku 2011 doslova raketový start kariéry.
 
Poté co zveřejnil remix skladby One Day / Reckoning Song (Asaf Avidan & The Mojos) se jeho jméno dostalo na první místa singlových žebříčků po celém světě, včetně první pozice na Beatportu, kde se tento remix stal nejstahovanější skladbou za rok 2012. Téhož roku mu udělil Electronic Music Magazine titul Newcomer Of The Year. Jacob se netají ani tím, že mezi prvními, kdo ho kvůli této skladbě oslovil, byl Laurent Garnier. Jeho talentu si všiml i Philipp Jung z projektu M.A.N.D.Y., který jej přizval do rodiny producentů labelu Get Physical a dal mu tak možnost, aby vynikl se svojí deep-houseové a techno produkci, která tvoří většinu jeho tvorby. Zároveň zde prezentuje sérii mixů pod označením Wankelmoods. V roce 2013 vydává skladbu My Head Is A Jungle, kterou si vzal do parády americký producent Marc Kinchen (MK) a dostal ji do širšího povědomí.
 
Wankelmut se představí českému publiku poprvé 18. 3. 2016 v klubu Roxy, kam přiveze nejen svůj největší hit, ale také skvělé remixy skladeb od Karin Park, Lennyho Kravitze, The Writers Block, Hozier nebo Royksopp. /WEB/

 
Vstupenky zakoupíte v předprodeji od 250 Kč na www.goout.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.