Share |

Nejvlivnější lidí českého FB: Lukáš Vychopeň

Jeden z nejvtipnějších lidí na planetě. Král bizaru, černého humoru a podivností nejen internetových. Byl spoluprovozovatelem extrémně černohumorného serveru kompost.cz, tvoří polovinu performerského dua Možná přijde i hluboký fisting, do povědomí se dostal také účastí v AZ kvízu. Můžete ho vidět i v rámci standupů (Underground Comedy).
 
Kdy jste si založil FB účet?
10. prosince 2007. Přidal jsem si dva lidi a na druhý den zapomněl, že jsem se někam registroval. Na první status jsem se zmohl až někdy v únoru.
Kdy a jak jste zjistili, že ho můžete použít i k oslovaní docela velkého množství lidí?
Když jsem jednou prošel kolem notebooku, na kterém byl nalogovaný Feri.
Jak se svým nepopiratelným vlivem nakládáte?
Nemyslím si, že mám nějaký vliv. Kdyby to tak bylo, tak by touto dobou běhali lidé po ulicích s vidlemi a vzájemně by na sobě metodou pokus-omyl hledali nejzranitelnější orgány.
Chtěl jste někdy z FB odejít, případně odešel jste?
Proboha ne, je mi 35, na pózy mám ještě čas.
Co pro vás FB znamená?
Je to takový zpravodajský server, akorát ne o světě, ale o lidech, které znám. Můžu pohodlně sledovat, jak se jim daří, přemýšlet, jestli by byli použitelní v mocenské struktuře (pořád si na ni myslím) a event. se u vybraných kusů dopředu připravit na to, že se z nich stali idioti a pak nebýt překvapen při náhodném setkání u regálu s nerezovými struhadly.
 

www.facebook.com/peklo


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.