Share |

Nejvlivnější lidé českého FB: Sandra Kisić

foto archiv SK

Sandra se proslavila hlavně jako fashion bloggerka, která se objevuje i v řadě velkých médií. Sama se profiluje spíše jako cestovatelka (viz. třeba článek z Číny). Na rozdíl od ostatních FB osobností má pro své komenty, články a odkazy zřízenou stránku (neužívá tedy tolik osobní profil).
 
Kdy jste si založila FB účet?
Už je tomu 100 měsíců. Úlet.
 
Kdy a jak jste zjistila, že ho můžete použít i k oslovování docela velkého množství lidí?
Po takových třech-čtyřech letech, založila jsem si fanpage, protože jsem si nechtěla přidávat do přátel lidi, které osobně neznám. Stejně jako jsem ty, které osobně znám a se kterými se přátelím, nechtěla zahrnovat kupou věcí, které by je o mně stejně nejspíš nezajímaly.
 
Jak se svým nepopiratelným vlivem nakládáte?
Já bych ten vliv snad trochu i popřela, ale tak co si budeme povídat, používám to trochu jako takový marketingový nástroj, ne že ne.
 
Chtěla jste někdy z FB odejít, případně odešla jste?
Odejít jsem nechtěla a nikdy jsem ani neodešla, ale nemám ten FB moc ráda, přijde mi, že dokáže čas od času zničit přátelství, vztahy a celkově mít prostě negativní vliv na spoustu různých subjektů.
 
Co pro vás FB znamená?
Je to pro mě nástroj na komunikaci s přáteli i fanoušky. Ale celkově mám k němu spíš averzi a myslím, že na světě by bylo mnohem líp bez něj. Radši bych se vrátila doby ICQ a Gaimu/Pidginu. Nebo rovnou do dob SNESu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.