Share |

Nejvlivnější lidé českého facebooku. Natálie Kocábová

Foto Alžběta Jungrová pro časopis Žena a život

Natálie Kocábová je samozřejmě slavná i mimo FB. na rozdíl od řady jiných celebrit ale nemá FB jen na sdílená odkazů na koncerty a další aktivity, ale píše sem i osobní postřehy a příhody. I ona proto v naší anketě nemůže chybět.
 
 
Kdy jste si založila FB účet?
Myslím, že to byl rok 2007.
 
Kdy a jak jste zjistili, že ho můžete použít i k oslovaní docela velkého množství lidí?
Dlouho jsem ho měla jen pro přátele. Pak mi přišlo líto, že ho nemůžu využít i k propagaci koncertů a tak. Tak jsem ho otevřela všem.
Poslední roky na něm spíš komentuju život. V přehršli politiky a negativních zpráv mi přijde hezký bavit se taky o životě, jak ho žijeme.
 
Jak se svým nepopiratelným vlivem nakládáte?
Často komentuju dost osobní věci. Třeba svůj rozvod, desku a rodinu. Snažím se držet na hranici toho, co jde říct, když jste hodně otevřený člověk, a co už je příliš osobní.
 
Chtěla jste někdy z FB odejít, případně odešla jste?
Jednou asi na dva dny. Ale pak mi přišlo líto lidí, co mě rádi čtou a podporujou. Pokud je bavím, zlepším jim den, jsem za to vděčná.
 
Co pro vás FB znamená?
To závisí na tom, jak ho používáte. Já si zvolila spíš osobnější rovinu, protože politiky je moc. U toho rozvodu bylo vidět, že to pomáhá hodně lidem, píšou mi, že se jim uleví, že nejsou v tom sami. To je pro mě ryze pozitivní věc. Pak to má smysl.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.