Share |

Neckář na Flédě zazpívá s Umakartem

foto Tomáš Martinek

Koncert k novému albu Václava Neckáře: S bardem vystoupí i Jaromír 99 & Dušan Neuwerth.

Nečekaný loňský návrat Václava Neckáře prostřednictvím hitu „Půlnoční“ ze soundtracku k filmu Alois Nebel má pokračování – nové studiové album Dobrý časy.
Album vzniklo pod dohledem autorské dvojice Jaromír Švejdík a Dušan Neuwerth, hudba je jejich společné dílo, o texty se postaral výhradně Jaromír Švejdík, společné jsou také aranže. 
Nahrávka, mix a produkce byla naopak v rukou Dušana Neuwertha. Zcela zásadní je Neckářův nenapodobitelně křehký interpretační projev. 
Originálnímu a nezvyklému vyznění alba nepochybně prospívá řada zajímavých hostů, z nichž většina bude součástí speciální doprovodné skupiny, sestavené výhradně pro tuto neopakovatelnou koncertní příležitost. 
Vedle Jaromíra a Dušana si stejně jako na albu zahraje a zazpívá například Jan Neckář, Tomáš Neuwerth, Luboš Novotný, Luboš Malina a další. 
V rámci večera zazní hlavně nové písničky z alba „Dobrý časy“, ale nebudou chybět ani základní hity úspěšné kariéry Václava Neckáře v nečekaných úpravách. 
Prostor budou mít ale i Jaromír a Dušan, kteří se představí s vlastním projektem a jako duo zahrají mimo jiné i písničky skupiny Umakart.
Koncert proběhne 5.6. v bněnském klubu Fléda. Cena: 350/400 CZK
předprodeje: Indies, DPL, Báreček - Fléda, Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal, SMSticket.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.