Share |

NBA SEZÓNA ZAČALA A S ní PŘICHÁZEJÍ i NOVINKY NIKE BASKETBALL

 
 Po strhujícím závěru loňské sezony se letošní první zápasy nejprestižnější světové basketbalové ligy sledují s velkým napětím. Podaří se LeBronovi Jamesovi a jeho Cleveland Cavaliers obhájit titul? Nike Basketball do sezony vstupuje s kampaní Out of Nowhere a novými modely bot.
 
Kampaň zahrnuje klip You Are Here, na kterém v Clevelandu a Los Angeles pracoval režisér Mark Romanek. Ve videu se objevují takové hvězdy jako je Kyrie Irving, Kevin Durant, Paul George, samozřejmě Lebron James a další.  
 
Link: https://www.youtube.com/watch?v=dOZxIpy6Gm4
 
 
 
 Hráči z Nike Basketball Family odehráli první zápasy v nové kolekci bot „Battle Grey“, která zahrnuje modely KD9, KYRIE2 a Soldier10. Šedou barvu na botách LeBrona Jamese a Kyrie Irvinga, šampiónů z loňského roku zdobí symbolické zlaté detaily. Mezi další zvučná jména, která nastoupila v šedé, patří například Anthony Davis, Draymond Green a Paul George. 
 Sjednocující barva symbolizuje čistý štít, se kterým týmy do nové sezony nastupují a novou šanci překonat všechny překážky. „Chci ukázat lidem, kteří si myslím, že nedokážu vést tým, že se mýlí,“ říká Paul George. „Náš tým navíc bojuje s předsudkem, že už nejsme vážným kandidátem na titul,“ dodává. Celá kolekce bude v prodeji od 29. října. 
 
 
Další z basketbalových legend, Kobe Bryant, do nového roku vstupuje poprvné jako mentor, v dubnu po dvaceti letech ukončil kariéru. Kromě předávání zkušeností se věnoval i návrhu svých signature bot, NIKE KOBE A.D, které vycházejí z jeho typického stylu hry a mentality ´Černé Mamby´. 
 
 
„I když už nejsem každý den ve hře, lidi po celém světě mi pomáhají udržet si dál mentalitu ´mamby´,“ říká Bryant. Kobe A.D. kombinují prodyšný vršek s Dynamic Flywire a lehkou podrážku, která zajišťuje maximální kontakt hráče s povrchem a stabilitu i v případě rychlých změn směru pohybu. Kvalitu boty ještě zvyšuje pěna Lunarlon v podrážce a Nike Air polštářek pod patou. 
 
 
 Nike Kobe A.D budou od 22. listopadu dostupné na nike.com a u vybraných prodejců. 
 
S novou sezonou přichází i nová verze basketbalových Air Force 1. Od roku 1983, kdy byla na trh uvedená první verze, se boty pořád přizpůsobují zvyšujícím se nárokům. Nový model, Nike Special Field Air Force 1, vychází z  hlavních charakteristik původního modelu – odolnost a pevnost, ale navíc má přidanou ušeň, speciální balistický nylon a řemínky kolem kotníku, ideální do zimy. Boty jsou v různých barevných variantách dostupné od 5. listopadu u vybraných prodejců a na nike.com, dají se koupit i přes aplikaci SNKRS. 
 
Více zde: https://www.youtube.com/watch?v=DljcBtrYF10 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.