Share |

Návrhář Jeremy Scott přijede do Prahy

Speciální host Jeremy Scott osobně představí kolekci adidas Originals by Jeremy Scott na Designblok Dreft Fashion Week ′11
foto Adidas

 
 
 
Jeremy Scott přijede do Prahy a osobně představí kolekci adidas Originals by Jeremy Scott pro podzim/zimu 2011 na Designblok Dreft Fashion Week ‘11 příští týden.
 
Světově proslulý návrhář a módní ikona rozbouří vlny pražské módy příští týden na Designbloku ´11, každoroční mezinárodní přehlídce novinek z oblasti módy a designu. Po jeho široce uznávané designérské spolupráci s adidas Originals bude nová kolekce adidas Originals by Jeremy Scott pro podzim/zimu 2011 exkluzivně představena samotným Jeremym v průběhu akce. Kolekci charakterizují Jeremyho neokoukané designy inspirované džunglí velkoměsta a military módou. 
 
Návrhy Jeremyho Scotta jsou obdivovány některými z největších světových osobností, včetně Madonny, Rhianny, Katy Perry a Lady GaGa – a jen zřídka se známé módní časopisy nezmíní o jeho kolekcích. Má také velké fanoušky v rodině adidas Originals, jako je Dara Rolins, Nightwork a DJ Rockstar. Poprvé v historii Jeremy upoutá pozornost módního světa na Prahu a zúčastní se řady akcí od 4. do 8. října, které jsou pořádány adidas Originals. 
 
Mluvčí adidas Originals řekl: „Nelze ani popsat naše nadšení, že Jeremy Scott bude zde v Praze - odpočítáváme dny, stejně jako tisíce fanoušků na Facebooku.“
 
Vidět Jeremyho Scotta a přitom si vybírat vlastní kousek z jeho kolekce je úžasná příležitost, kterou si každý navždy zapamatuje. Jsme opravdu rádi, že díky naší designérské spolupráci můžeme přivést ty nejlepší návrháře na světě do České republiky a těšíme se na společnou oslavu Jeremyho pobytu.“
 
 
Program
 
Úterý 4. října 
Poprvé v historii představí adidas Originals svoji speciální instalaci vytvořenou designérským duem Romanem Vrtiškou a Vladimírem Žákem v Superstudiu Designbloku (Sweerts – Šporkovský Palác, Hybernská 5, Praha 1). Instalace bude k vidění od 4. do 9. října 2011.
 
Středa 5. října
Jeremy Scott bude speciálním hostem oficiální tiskové konference Designblok Dreft Fashion Week ’11 od 14:00.
 
 
Pátek 7. října  
Kromě Jeremyho představí na molu adidas Originals i své pravidelné kolekce, včetně kolekce Denim pro podzim/zimu 2011. Kolekce bude exkluzivně předvedena od 16:00 na Designbloku, Obecní dům, nám. Republiky 5, Praha 1. 
 
Přijďte se kouknout, dotknout se a vcítit se do kolekce adidas Originals by Jeremy Scott pro podzim/zimu 2011 během exkluzivní módní noci, na které bude přítomen Jeremy Scott a mnoho místních celebrit a návrhářů. Bude zde i krátká ukázka kolekce adidas Originals by Jeremy Scott pro jaro/léto 2012. Party odstartuje ve 22:00 a bude pokračovat až do brzkého rána, v pasáži České národní banky, Na Příkopě 28, Praha 1. 
 
Sobota 8. října
Konečně je na čase se podívat, vyzkoušet si a koupit si něco – a to se samotným Jeremym Scottem! Přijďte do prodejny v Jungmannově 34, Praha 1 od 14:30, abyste se setkali s Jeremym a dalšími místními celebritami, které jsou již součástí velké rodiny adidas Originals. K vidění bude i několik opravdu vychytaných představení.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.