Share |

Nature Marionnaud - čistota přírody v nové pleťové a tělové kosmetice

foto: Nature Marionnaud

Jemná a šetrná, přesto plná síly. Moderní a elegantní, přesto v souznění s přírodou. Účinná a funkční, přesto velmi jednoduchá. Řeč je o nové značce přírodní kosmetiky Marionnaud s výstižným názvem NATURE. Právě z přírody čerpá nová kosmetika NATURE svou sílu. Čistě přírodní výtažky z physalis, měsíčku, černého rybízu, jetelea květu třešnív kombinaci s dalšími jemnými ingrediencemi propůjčily svá tajemství značce, ve které si najde ty „své“ přípravky každá žena. Vyživující, hydratační a čistící řada zahrnuje 16 přípravků a je určena všem ženám, které touží po přírodních produktech, ale nejsou ochotné slevovat ze svých nároků na kvalitní a funkční kosmetiku. Nechte se hýčkat produkty, které zaručují přírodní složky, aniž byste musela dělat kompromisy. Nová značka kosmetiky NATUREje k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud.
 
Nová značka přírodní kosmetiky NATURE slibuje podíl čistě přírodních složek minimálně 90 %. Samozřejmostí je absence chemických složek, jako jsou parabeny, minerální látky či další ropné produkty. Kromě šetrnosti a jemnosti složení dbá značka kosmetiky NATURE také na výrobní postupy, správné pěstování rostlin a recyklaci obalů. Papírové krabičky jsou vyrobeny speciálním způsobem bez použití lepidel a papír pochází z certifikovaných FSC lesů.
 
Na výběr jsou tyto přípravky těchto tří řad:
 
 
VYŽIVUJÍCÍ ŘADA:
Vyživující řada nabízí čtyři přípravky pleťové a čtyři tělové péče. Hlavními ingrediencemi jsou exotické ovoce physalis (tělová kosmetika) a měsíček (pleťová kosmetika).Na výběr jsou tyto přípravky:
 
VYŽIVUJÍCÍ Péče o pleť:
Hlavní složkou pleťové péče je měsíček lékařský, využívají se jeho květy i listy. Měsíček je bohatý na karotenoidy, esenciální oleje a má vynikající zklidňující efekt na podrážděnou či zarudlou pokožku, kterou vyživí a zklidní.
 
Marionnaud NATURE Zklidňující pleťové tonikum– jemné pleťové tonikum je určeno ženám všech věkových kategorií, vhodné zejména pro suchou a citlivou pokožku. Dokonale vyčistí pokožku a připraví ji na denní či noční péči, vhodné jak pro obličej, tak i citlivé partie očí. Měsíček pleť zklidní a zjemní, glycerin dodá hydrataci. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 200 ml za cenu 239 Kč.
 
Marionnaud NATURE Jemný čisticí olej– jemný čisticí olej se při kontaktu s vodou promění v hedvábné mléko, které dokonale vyčistí pokožku od make-upu i nečistot. Skvěle se oplachuje, vyživuje pokožku a zároveň nezanechává mastný film. Vhodné pro odličování obličeje i očí, měsíček pokožku zklidní a slunečnicový olej dodá hydrataci a elasticitu. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 125 ml za cenu 349 Kč.
 
Marionnaud NATURE Hedvábný denní krém– krém hedvábné textury je vhodný zejména pro suchou pokožku. Krásně se roztírá, nezanechává lesklý film. Složení s měsíčkem pleť zklidní a zjemní, vitamin F se postará o podporu ochranné funkce pokožky a glycerin dodá potřebnou hydrataci. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 50 ml za cenu 379 Kč.
 
Marionnaud NATURE Výživný noční krém– hutný regenerační krém je určen zejména na suchou pokožku, kterou hloubkově vyživí a dodá hydrataci. Obsahuje zklidňující měsíček, bambucké máslo, které zajistí regeneraci a výživu pokožky a glycerin pro dlouhodobou hydrataci. Pokožka se během spánku zregeneruje a bude hebká, vyživená. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 50 ml za cenu 379 Kč.
 
VYŽIVUJÍCÍ Tělová péče:
Hlavní složkou tělové péče vyživující řady je exotické ovoce physalis. Obsahuje vysoký podíl vitaminu C, AHA kyselin a také karotenoidy. Díky vitaminům a AHA kyselinám má tonizační a exfoliační vlastnosti a dokáže vrátit jas unavené pleti. Karotenoidy mají regenerační schopnosti a postarají se o obnovu pokožky.
 
Marionnaud NATURE Sprchový krém– jemný krém vhodný zejména na suchou pokožku má vysoce regenerační schopnosti, jemně pokožku umyje a zároveň o ni pečuje. Obsahuje vitamin C, AHA ovocné kyseliny a glycerin. Po použití je kůže dokonale čistá a jemná. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 250 ml za cenu 149 Kč.
 
Marionnaud NATURE Jemné masážní mléko – s medem– pečující mléko vhodné především na suchou pokožku, ideální k masážím. Med o pokožku pečuje a slouží jako přírodní antioxidant, physalis se postará o regeneraci a slunečnicový olej o hydrataci, péči. Po masáži je pokožka hebká a velmi příjemně voní. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 100 ml za cenu 329 Kč.
 
Marionnaud NATURE Tělové máslo– hloubkově vyživující krém obsahuje bambucké máslo, které pokožku vyživí, zjemní a hydratuje, physalis se postará o regeneraci. Hutný krém, vhodný zejména pro suchou pokožku, se snadno vstřebá do pokožky a dokonale ji vyživí na dlouhou dobu. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 200 ml za cenu 349 Kč.
 
Marionnaud NATURE Lehký tělový krém– velmi jemný krém hedvábné textury obsahuje bambucké máslo pro zjemnění a výživu, physalis pro regeneraci a glycerin, který se postará o hydrataci. Velmi lehká konzistence se zaručuje okamžité vstřebání a zároveň zajistí dlouhodobou hydrataci. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 200 ml za cenu 499 Kč.
 
 
HYDRATAČNÍ ŘADA:
Hydratační řada nabízí tři přípravky pleťové péče a tři produkty určené péči o tělo. Hlavními ingrediencemi jsou výtažky červeného jetele (pleťová péče) a černého rybízu (tělová péče). Na výběr jsou tyto přípravky:
 
HyDRATAČNÍ Péče o pleť:
Hlavní složkou pleťové péče je červený jetel, využívají se jeho květy i listy. Je bohatý na fytosterol, deriváty cukru a flavonoidy. Zjemňuje pokožku a je vhodný i k péči o citlivé okolí očí. Jetel funguje jako přírodní antioxidant, dokáže zklidnit i podrážděnou pokožku.
 
Marionnaud NATURE Jemná micelární voda– jemná micelární voda nabízí odlíčení celého obličeje včetně partií rtů a očí. V jednom kroku dokonale pleť odlíčí a zároveň ji hydratuje. Červený jetel zjemňuje pokožku a působí jako přírodní antioxidant, glycerin hydratuje. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 200 ml za cenu 239 Kč.
 
Marionnaud NATURE Exfoliační krém– jemná exfoliace je určena k hloubkovému čistění pleti dvakrát týdně. Obsahuje antioxidant v podobě červeného jetele, mandlový olej pro hydrataci
a zjemnění pokožky a drobné částečky kokosového ořechu pro exfoliační účinky. Pomáhá vyčistit pleť a odstranit odumřelé buňky, aniž by pokožku dráždil. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 75 ml za cenu 239 Kč.
 
Marionnaud NATURE Lehký krém– krém hedvábné konzistence je ideální podkladový krém pod make-up. Červený jetel se postará o zjemnění pokožky a zároveň působí jako přírodní antioxidant, meruňkový olej hydratuje a extrakt z léčivé byliny Kasie úzkolisté dodá pleti jas. Krém pokožku ochrání před škodlivými volnými radikály a zajistí potřebnou hydrataci. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 50 ml za cenu 379 Kč.
 
 
 
 
HYDRATAČNÍ Tělová péče:
Hlavní složkou tělové péče je černý rybíz, využívají se ovocné extrakty, které jsou bohaté na cukry, pektin, organické AHA kyseliny, přírodní pigment a vitaminy C a P. Černý rybíz má hydratační, tonizační a exfoliační vlastnosti. Dodává pleti svěžest.
 
Marionnaud NATURE Vitaminový sprchový gel – svěží sprchový gel pokožku šetrně omyje, aniž by jí vysušoval. Obsahuje černý rybíz pro dokonalou hydrataci, vitaminy C, B5 a B3, a glycerin oleát, který se postará o hydrataci. Pokožka je po sprchování hebká, příjemně ošetřená a krásně voní. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 250 ml za cenu 149 Kč.
 
Marionnaud NATURE Krémový tělový peeling– je vhodný k dokonalému očištění pokožky těla, k odstranění odumřelých buněk a vyhlazení pokožky. Obsahuje bílý písek z Bora Bora pro jemnou exfoliaci, hydratační černý rybíz, bambucké máslo k výživě pokožky a mandlový olej ke zjemnění a regeneraci pokožky. Pro optimální výsledek použijte 1 – 2 x týdně. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 150 ml za cenu 239 Kč.
 
Marionnaud NATURE Jemné tělové mléko– hedvábné mléko s příjemnou vůní obsahuje hydratační černý rybíz, olej z pecek broskví pro zvláčnění a hydrataci, výživu zajistí bambucké máslo a olej ze zrníček hroznového vína zajistí funkci přírodního antioxidantu. Pokožka je po promazání příjemně hebká, svěže voní a je dlouhodobě hydratována. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 200 ml za cenu 299 Kč.
 
 
ČISTICÍ ŘADA:
Čisticí řada nabízí dva přípravky pleťové péče. Hlavní ingrediencí čisticí řady je třešňový květ, který je bohatý na flavonoidy a má antioxidační účinky. Výtažky třešňového květu také pomáhají k buněčné obnově a udržují pokožky čistou.
 
Marionnaud NATURE Intenzivní čisticí gel– hloubkově čisticí gel je určen především pro smíšenou až mastnou pletí k pravidelnému čistění obličeje. Obsahuje třešňový květ, který zjemňuje a hydratuje, kyselinu salicylovou pro čištění a osvěžení pleti a jemný pudr pro šetrnou exfoliaci. Při kontaktu s vodou vytvoří bohatou pěnu, která perfektně očistí pleť. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 75 ml za cenu 269 Kč.
 
Marionnaud NATURE Zmatňující krém– jemný krém gelové konzistence je určen především pro smíšenou až mastnou pokožku. Obsahuje třešňový květ pro hydrataci a zjemnění pokožky, hyaluronát sodný pro hydrataci a zklidnění a vitamin F. Hydratuje pokožku, zabraňuje vzniku pórů a zanechá pokožku jasnou a matnou, bez nežádoucího lesku. K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 50 ml za cenu 379 Kč. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.