Share |

Naše oblíbená zašívárna, La Boheme Café, má cenu za design!

tohle tu měli koncem léta... foto jk

"Nepiš o tom, nebo tam polezou všichni!" Zhruba tohle je důvodem, proč jsme zatím existenci téhle kavárny tajili. Je tam omezený počet míst, ale... ale už musíme.
La Bohéme Café je pojem. Několik let pod tímhle názvem funguje pražírna, která dodává kávu do nejluxusnějších hotelů (a prodává ji přes eshop spolu s luxusními čaji Harney & Sons). Kavárna je relativní novinka - a skvělá.
"Je pro nás velká čest získat nejvyšší ocenění Czech Bar Awards za nejlepší Design Bar jenom 4 měsíce po otevření!" sdělují světu právě dnes majitelé. My si myslíme, že si ho zaslouží.
 
Design tohohle vinohradského podniku je něco mezi zahraniční kavárnou, knihovnou, showroomem a zároveň i volným prostorem. Je tu prostor, je tu světlo, je tu klid i živo zároveň. Vysoké stropy, velkoryse řešený prostor, špičková káva a čaj... je to tu dobré, hezké a vaše chuťové buňky se potěší na úrovni. Už v začátcích tu bylo narváno, teď to bude zřejmě na rezervačku, jinak si nesednete... ale zkuste to, když půjdete kolem.  Ostatně, třeba velký zájem dotlačí majitele k delší otevírací době. Na sobotní dopoledne by to bylo tak super místo!
 
 
 
La Bohéme Café
Otevřeno po-pá 8-18
Sázavská 32
http://www.labohemecafe.eu

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.