Share |

Narozeninový dům Creative World a Mahapurusha Ayurveda Centrum otevřely své brány v Holešovicích

Narozeninový dům Creative World
V Praze byl otevřen dům s unikátním konceptem propojení tvorby, dobrého jídla a akcí pro všechny generace, a také dům, který je originálním místem pro narozeninové oslavy nejen pro děti. Holešovický dům není však zdaleka jen narozeninovým, ale zejména tvůrčím prostorem pro všechny generace, místem pro setkávání při zajímavých workshopech na nejrůznější témata, místem, které se mění podle ročních období, podle českého kalendáře, akcí, návštěvníků a zejména místem, které přináší kvalitní kuchyni, kdy je jídlo tvořeno přímo před zákazníky v otevřeném bistru a kde ochutnáte dobroty od českých farmářů. Hudba, pohyb, taneční večery, DJs, tvorba, workshopy, jóga, v denních hodinách spoustu her a zábavy pro děti a mnoho dalšího, to vše ukrývá Narozeninový dům Creative World. Prostor je členěn do různých zákoutí ve stylech jako Alenka za zrcadlem, retro, Laurel a Hardy, levandulový kout a další, ale když tam zrovna nenajdete své oblíbené téma pro vaši oslavu a zatoužíte třeba po komiksu, prostor bude přetvořen k vašemu obrazu!
Spodní patro Creative World nabízí pro děti vodní radovánky a zejména rozsáhlou plochu pro tvorbu určenou všem generacím. Nechybí levandule Chodouňská, tvorba šperků z Jablonecké bižuterie nebo dřevěné hračky firmy Detoa. I ve spodní čístí jsou prostory, které jsou měněny tak aby se žádný pravidelný návštěvník nenudil.
 
„Hledali jsme starý brownfield nebo větší opuštěné prostory, které by nabídly ducha našemu tvůrčímu světu a nápadům, kterými bavíme české rodiny s dětmi už 9 let. Našli jsme jej nakonec na Praze 7 v Holešovicích v komerčním objektu poblíž Vltavy a věříme, že si brzy získáme návštěvníky nejen z celé Prahy pro náš originální tvůrčí svět propojený s relaxem. Vy, kdo vnímáte pochody v přírodě, potřebujete tvořit, pěstovat, kutit nebo si jen tak hrát, a nebojíte se postavit věčně nabízenému servisu konzumu ze všech stran, přijďte a sdílejte s námi, vašimi blízkými, dětmi, rodiči, přáteli i kolegy multifunkční prostor, kde vám bude hezky,“ Říká Helena Neumannová, jedna z autorek projektu.
 
Druhou ženou v projektu je Milena Krčálová, která stojí zejména za produkcí celého domu a spoluprací s tradičními českými firmami, umělci i kreativci, kteří mají co nabídnout. „Po dobrém jídle a pití v otevřeném bistru vás zvu do papírového světa, zahradnictví pro kutily, šperkařské dílny, do levandulového budoáru, tvůrčího ateliéru se starými psacími stroji, šicími stroji, krajkou nebo dřevěnými komponenty ze slavné albrechtické hračkárny DETOA či na vodní radovánky pro děti,“ uzavírá Milena.
 
Narozeninový dům Creative World navazuje na park z roku 2015 na Zličíně (nyní přestěhován do Chodouně, kde dojde k přestavbě) a rovněž na dosavadní mobilní akce CW a Park Tři věže.

 
Mahapurusha Ayurveda Centrum
(slovo pocházející ze sanskrtu, znamená velká duše)
Jak již samotný název napovídá, součástí rozlehlého domu o 900 m2 je také Ayurveda Centrum, které nabízí Ayurvédské olejové masáže pro dokonalou relaxaci a prokrvení těla (Kalari, Rejuvenation a Abhyangu), levandulové koupele, parní box nebo shirodharu, v rámci relaxu je možné si odpočinout s psychowalkmanem a dopřát si či jimi obdarovat nejrůznější relaxační balíčky obsahující masáž obličeje, hlavy, celo-tělový peeling a další.
S příjezdem doktora Manoje Mohana pak bude nabídka rozšířena o mnoho dalších speciálních Ayurveda technik a osobní konzultace (překlady budou zajištěny, jaro 2018).
 
Hlavní nabídka Mahapurushy:

  • Kalari masáž: byla původně určena indickým bojovníkům, aby bylo jejich tělo dobře prokrveno a regenerováno. Dnes patří k velmi oblíbeným masážím nejen v Indii pro své blahodárné účinky pro tělo i duši. Jedná se o lehce tlakovou celotělovou masáž, skvěle prokrví tělo a nastartuje vaše vnitřní energetické dráhy. Masáž si lze vychutnat s jedním nebo dvěma maséry.
  • Rejuvenation: velmi jemná olejová masáž, kterou milují zejména ženy po náročném dni. Je velmi odpočinková, skvěle prokrví tělo a nastartuje vaše vnitřní energetické dráhy. Masáž si lze vychutnat s jedním nebo dvěma maséry.
  • Abhyanga: Královská masáž - celotělová olejová masáž Abhyanga je skutečně královnou mezi Ayurvédskými masážemi. Vaše tělo bude hýčkáno dvěma maséry a zejména kvalitními zahřátými oleji.
  • Shirodhara: Probuďte své třetí oko a dopřejte si jednu z nejvyhledávanějších indických Ayurvédských praktik. Shirodhara je vysoce účinnou léčebně-relaxační technika s pročišťujícím účinkem a je považována za jednu z omlazovacích a pročišťovacích terapií známou 5.000 let a jejím hlavním cílem je dosažení tělesné a duševní rovnováhy. Po proceduře je doporučen klid.
  • Steam box: relaxace v parním boxu, kde dokonale prohřejete své tělo - princip pozvolného saunování, kdy se tělo pomalu prohřívá a čistí. Velmi příjemná kombinace s psychowalkmanem, který je blahodárný pro mentální potíže, meditaci, při potížích se spánkem, ale třeba i jen jako relax, podpora učení a mnoho dalšího.

 
www.mahapurusha.cz /  Facebook Mahapurusha
 
**********************************************************************************
 
Holešovický dům ve zkratce:

  • Celodenní česká i mezinárodní kuchyně v otevřeném pultovém bistru.
  • Obchod Creative World nabízí řadu dekorací dle ročního období, ale i oblečení, šperky, BIO levanduli Chdouňskou, tvůrčí balíčky a mnoho dalšího.
  • Obchod Mahapurusha nabízí Ayurvédskou kosmetiku, vysoce kvalitní Ayurvédské potravinové doplňky od špičkových dodavatelů z Keraly, oblečení, české přírodní bylinné sirupy a postupně také další české produkty na bylinné a přírodní bázi.
  • Veškeré dekorace v rámci Creative World jsou k prodeji.
  • Creative World dlouhodobě spolupracuje s českými farmáři, přičemž také bistro i obchod nabízí farmářské suroviny.
  • Narozeninový dům je určen zejména pro pořádání akcí pro všechny generace, přes den nabízí kromě dobrého jídla a pití od prověřených dodavatelů aktivity pro rodiny s dětmi, spoustu tvorby, kde si každý vybere mezi mnoha připravenými balíčky i jednotlivými komponenty pro tvorbu dárků, doplňků a dekorací, pravidelně speciální akce.
  • Prostory lze pronajmout celé i částečně, program připravujeme na míru stejně jako narozeninové oslavy.

 
Otevírací doba Creative World:
8.00 – 19.00 hod.
 
Otevírací doba Mahapurusha:
Dle dohody, možnost víkendů

 
 

 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.