Share |

Náplasti do vody a vlhka užijete nejen v létě

Teploty se stále drží hodně vysoko a vy máte chuť zchladit se ve vodě? Od vytouženého osvěžení vás nyní nemusí odrazovat ani drobné poranění. Společnost HARTMANN – RICO nabízí speciální řešení pro každý typ rány – při kontaktu s vodou si můžete zvolit voděodolnou náplast nebo speciální náplast Do vody značky Cosmos.
 
Základní voděodolná náplast Cosmos odolává vlhku a krátkodobému působení vody a chrání drobná poranění před nečistotou. Náplast je dostatečně pružná,  
a může se tak přizpůsobit pohybu a křivkám těla a zabránit průniku nečistot. Je prodyšná a díky hypoalergennímu lepidlu také šetrná k pokožce. K jejím velkým přednostem patří, že se neslepuje s ránou  
a spolehlivě drží.
Pokud hledáte náplast, která ránu ochrání i při delším koupání nebo sprchování, zvolte speciální náplast Cosmos do vody. Díky ní se nemusíte omezovat. Klidně můžete vyrazit na koupaliště nebo k moři. Náplast nepropouští vodu, ale je přitom prodyšná, neslepuje se s ránou a díky hypoalergennímu lepidlu je velmi šetrná k pokožce. Také výborně drží. Pro kontrolu zranění je lepicí část z průsvitného materiálu.
Pestrou paletu náplastí Cosmos, včetně dětských, na opary či popáleniny najdete v lékárnách, drogeriích a na webu  https://www.lekarnahartmann.cz/.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.