Share |

Nalaďte si záznam koncertu Touch & Go

V úterý 21. června od 22 hodin odvysílá Radio 1 záznam koncertu kapely Touch & Go.

Radio 1 vysílá na frekvenci 91,9 a je také jednou z nejposlouchanějších stanic na českém internetu - vysílá v MP3 i AAC, poslouchat můžete buď z hlavní stránky www.radio1.cz nebo přes play.cz.

Touch And Go složili hit Would You? před dvanácti lety - a ten dodnes nezmizel z éteru. V roce 2009 se projekt vrátil jako koncertní senzace a v rámci Euroconnections se představil v pražském Paláci Akropolis.

Za Touch And Go stojí významné osobnosti britské populární hudby - skladatel televizních znělek David Lowe, proslulý rozhlasový DJ a žurnalista Charlie Gillett a spoluzakladatel vydavatelství Oval Music Gordon Nelki.

Would You? je inspirováno klasikami latinskoamerického jazzu, z něhož si vypůjčuje bezstarostnou idylickou atmosféru. Výraznou melodii na trumpetu hraje James Lynch, velký talent britského jazzu, který spolupracoval s takovými jmény, jako jsou Missy Elliot, Matthew Herbert Big Band nebo Dizzie Rascal. Majitelkou vokálu je Vanessa Lancaster, někdejší vokalistka Urban Species. Vanessa a David později převzali projekt Touch And Go pod svá křídla, napsali většinu materiálu na album a pod jeho hlavičkou společně s dalšími dvěma muzikanty také koncertují.

Webové stránky Touch And Go: www.touch-and-go.net  

Více na http://www.radio1.cz/onstage


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.