Share |

Na pražských Vinohradech to jede! Nejen Krymská, ale i Francouzská ožila.

foto Rolland

ECOart SALON ROLLAND je první nezávislý multifunkční prostor, který spojuje krásu těla, ducha a mysli. Kreativní a invenční kadeřnický, kosmetický a masérský salón s holistickým přístupem.
 
Kromě kvalitní salónní péče s organickými produkty, kterou prostor nabízí, funguje část salonu jako galerie, ve které se představí talentování malíři, fotografové, módní návrháři a v brzká rána a pozdní večery se v ní cvičí jóga. Živý prostor, kde krom vernisáží, výstav, módních přehlídek, seminářů a workshopů, probíhají i pravidelné Tančírny, které vychází z minulosti místa, které jako vinohradská tančírna opravdu fungovalo!
 
Salon dodržuje ekologické zásady, přispívá obecné prospěšnosti - třeba i poskytnutím hnědé BIOpopelnice veřejnosti a tím, že se stal sběrným místem hliníku! Co salón vyprodukuje, to recykluje nebo částečně dál zpracovává. Například skleněné lahvičky, ve kterých je balena ROLLAND OWAY péče i styling můžete do salonu vrátit a dostanou se k mladým designérům! Nedá se opomenout jedinečný design a vzdušnost celého salonu, jehož koncepce směřuje právě k udržitelnosti. 
 
Nový ECOart S ALON ROLLAND najdete v samém srdci Vinohrad na ulici  Francouzská 17, Praha 2. Jak ho poznáte? V okně mají strom a zahradu z keříků rajčat a bazalky : ) Strefte se do těch správných dveří!
 
VISIT US ON STREET VIEW
https://www.google.com/maps/@50.0739,14.440146,3a,75y,331.37h,90t/data=!3m5!1e1!3m3!1sJGV-mDzgLocAAAQXIjsfrQ!2e0!3e2!6m1!1e1?hl=cs 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.