Share |

Na párty BE AT: zahraje brazilská djka Joyce Muniz

foto: pořadatel akce

BE AT: JOYCE MUNIZ
Joyce Muniz (Exploited, Austria), Lillou, Schwa, Ark
17. 5. 2014  Chapeau Rouge
facebook event
web chapeau rouge
 
Kariéru djky odstartovala brazilská krasavice Joyce Muniz ve Vídni v půli 90. let. Zpočátku se věnovala vokálovým projektům, kde hostovala jako zpěváčka. Brzy začala skládat i vlastní věci a hrát po respektovaných klubech ve Vídni. Zlom přichází v roce 2008, kdy vydává track Garoto na labelu G-Stone, který patří dvojici Kruder & Dorfmeister. Její první sólo release ‘Party Over Here‘ přichází v roce 2010 na labelu Exploited a záhy si jí všímá časopis DJ Mag a mnoho djů po celém světě, kteří toto EP zařazují do svých playlistů. Nyní patří Joyce Muniz a Claptone k hlavním postavám a tahounům labelu Exploited a těší se uznání a skvělých bookingů po celém světě.
 
Mimo djing a produkování vlastních skladeb se Joyce stále věnuje zpěvu a hostování v různých kapelách. Před pár lety Joyce dokonce vyhrála cenu Amadeus (Rakouský ekvivalent Grammy) za vokály ve skladbě Kabinparty od rapera Skero!
 
Je skvělé, že ji může přivítat Chapeau Rouge na své dobře zajeté párty BE AT:. Vedle ní se představí djka Lillou a djové Schwa ze Shades Of Gray a Ark. O projekce se postará Tomáš Bukáček z Blok_4.
 
Podporuje: Rkf Praha, Club Mate, Fentimans a Radio 1
Přináší: Beef records


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.