Share |

Na Mystic Sk8 Cup 2017 se představí plejáda špičkových jezdců

foto: pořadatel akce

První prázdninový víkend zažije Mystic skatepark na pražském ostrově Štvanice další z ročníků legendárního mezinárodního skejtového závodu – Mystic Sk8 Cup 2017. Jak tradice velí, kromě domácí špičky v zastoupení Maxima Habance, Martina Peka či Rišo Turého ze Slovenska, se závodů zúčastní i široké spektrum zahraničních jezdců světové extratřídy.  Na koho se letos mohou diváci těšit?

 
Austen Seaholm (USA) /YTB/
Štamgast a několikanásobný vítěz Mystic Skate Cupu se opět vrací na místo činu. Rodák z kalifornského Anaheimu miluje hip-hop a vedle sk8tových videí se objevuje i v hiphopových klipech.
 
Ke´chaud Johnson (USA) /WEB/
Dallas není mecca skateboardingu, na rozdíl od Kalifornie či Brazílie, ale Ke´chaud Johnson je důkazem toho, že nezáleží na tom, kde se narodíš, ale jakou energii vložíš do toho, co děláš. Tenhle streetový specialista patří ve svých 29 letech ke starším skaterům, ale díky svému vymazlenému stylu můžeme očekávat, že výrazně promluví do konečného pořadí závodu
 
Jon Cosentino (CAN) /YTB/
Rodák z kanadského Toronta je ve svých 22 letech na vrcholu kariéry, zejména v disciplíně street patří k naprosté světové špičce.

Brandon Valjalo (JAR) /YTB/
Osmnáctiletý jihoafrický skateboardista s přezdívkou Simba žije posledních pár let v Los Angeles, kde se plně věnuje pilování svého osobitého stylu.  
 
Mark Issa (Spojené arabské emiráty) /YTB/
Mark Issa je libanonský rodák reprezentující Spojené arabské emiráty a v současné době žije a studuje v Barceloně, městě které je známo svými výjimečnými street – skateovými spoty. Účastní se závodů Světového poháru, ale na Mysticu bude v letošním roce poprvé.

Luiz Neto (Brazílie) /YTB/
Přední brazilský skater ze Santa Catariny sbírá jeden úspěch za druhým jak na domácí půdě, tak i na mezinárodních závodech. Jeho styl je k vidění v četných videích kolujících na internetu a zejména brazilská skejtová média oceňují jeho široké spektrum triků a skejtových dovedností.
 
Benjamin Garcia (Francie) /YTB/
Pokud vás zajímá, kdo má ve francouzském městě Bordeaux na svědomí ojetá zábradlí, ohoblované schody a betonové prvky, můžete si být jisti, že za tím stojí Benjamin Garcia. Ten se skateboardingu věnuje od svých šesti let a jak sám řiká, nevynechá jedinou příležitost pořádně si zaskejtovat. Uvidíme jak si poradí se štvanickým streetem.

Max Kruglov (Rusko) /VIMEO/
Rodák z Petrohradu si do svých 12ti let myslel, že bude fotbalistou. Pak však objevil skateboard, který mu učaroval. V patnácti letech dostal od rodičů svoji první kvalitní desku a od té doby nežije pro nic jiného, než pro skateboarding.
 
Vinicius Santos (Brazílie) /YTB/
Vinicius pochází ze čtyř dětí, narodil se v Sao Paulo a skejtuje od nepaměti. Jak sám říká, že je skateboardistou si uvědomil v roce 2007 a od té doby se snaží tvrdě pracovat na svém stylu. Jeho nejoblíbenějším trikem je Switch back tail a pokud neskejtuje, věnuje se natáčení a editování videí.

Lucas Alves (Brazílie) /YTB/
Další jezdec z legendární brazilské skejtové školy pochází z Curritiby a specializuje se na street a jízdu ve skateparcích. Má nepřebernou zásobu flipů, hard-flipů a triků odjetých na switch, několikrát se objevil na titulních stranách brazilských a amerických skejtových magazínů.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.