Share |

Na Desperados Highjump přijedou Stanton Warriors

foto: Dominic Butler

Osmnáctý ročník cliffdivingových závodů Desperados Highjump, který se uskuteční v lomu v Hřiměždicích u Příbrami bude mít zajímavého headlinera. Budou jím breakbeatový djové a producenti Stanton Warriors z Velké Británie.  Djové a hudební producenti působí na hudební scéně již od devadesátých let. Od té doby vydali nespočet tracků a vystupovali na prestižních festivalech jako Coachella nebo Glastonbury. Jsou považováni za jedny z nejvýznamějších interpretů svého žánru. Desperados Highjump se uskuteční v termínu 4.-5. srpna 2017.
 
Stanton Warriors, tedy Mark Yardley a Dominic Butler, lze považovat za legendy svého žánru. Od hraní na ilegálním parties v Anglii se dvojice producentů propracovala na pozici jednoho z nejvýraznějších uskupení na poli taneční hudby vůbec. Na svém kontě mají vystupování na nejprestižnějších festivalech světa, jako jsou například akce  Burning Man, Glastonbury, Ultra a další. Během svého působení v hudební branži si vybudovali respekt mezi fanoušky, ale i odborníky a ostatními interprety. Díky vlastnímu charakteristickému zvuku jsou Stanton Warriors dobře rozpoznatelní od ostatních breakbeatových producentů.
 
/VIDEO/
 
Na Highjump přijedou Stanton Warriors během svého letního festivalového turné. "Jsme rádi, že se nám podařilo Stanton Warriors do Hřiměždic zabookovat. Myslíme si, že jejich originální sound ideálně dokreslí atmosféru skokanských závodů a všichni si užijou dobrou party," řekl za pořadatele Tomáš Jechort. Stanton Warriors zahrají v Hřiměždicích v rámci večerní party v pátek 4. srpna na hlavním podiu.
 
Desperaods Highjump, je otevřeným mistrovstvím České republiky v cliffdivingu, tedy ve skocích do vody z extrémních výšek. Každoročně se akce zúčastní světová špička tohoto sportu a stějně tomu bude i letos. Kromě Stanton Warriors se mohou účastníci těšit na další zajímavá jména jako SMASH HIFI LIVE, skupinu Wohnout, Hentai Corporation, vystoupení djs a mnoho dalšího.
 
Vstupenky na  Highjump >>> Ticketstream


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.