Share |

MY FOOD otevírá již čtvrtou pobočku v Brně

Vizualizace MY FOOD

V pátek 29. 5. 2015 slavnostně otevře MY FOOD svoji čtvrtou brněnskou pobočku s kvalitními potravinami z Česka i ze světa v brněnském obchodním centru Olympia. Po celý den budou moci zákazníci ochutnat dobroty vyrobené v MY FOODu pod značkou „Vlastní výroba“, setkat se s dodavateli a nebude chybět ani živá kapela a velká soutěž o dárkový koš plný dobrot.
 
MY FOOD v Olympii nabízí produkty z Česka i zahraničí vybrané dle interního Kodexu kvality, tzn. bez škodlivých éček, zbytečných konzervantů, od lokálních dodavatelů a s ověřeným původem.
 
Na celkové ploše téměř 200 m2 zákazníci pořídí celý týdenní nákup – vyzrálé hovězí z Biofarmy Sasov, vepřové z Bořitova, mléčné produkty od lokálních dodavatelů, ručně dělané kváskové i bezlepkové pečivo, ale také kvalitní vína od nejlepších moravských vinařů, fermentované limonády, kvalitní sladké i slané dobroty, ručně dělané italské těstoviny, omáčky a další lahůdky. Novinkou jsou sypané produkty v zásobnících, které jsou ekologickou alternativou nakupování potravin bez obalu.
 
Součástí prodejny je i posezení. Zákazníci si tak mohou v klidu vychutnat snídani, svačinu, oběd i večeři připravenou z čerstvých surovin, ale i domácí limonády či kvalitní kávu z pražírny La Bohéme přímo v místě prodeje. Šéfkuchař MY FOODu, Vojta Fňukal, vytvořil široký sortiment poctivého občerstvení vlastní výroby. V nabídce jsou jak jídla na velký hlad – lassagne, kuřecí paličky, hot dog s domácí klobásou, ale i lehké a zdravé alternativy jako domácí polévky, saláty, sendviče, wrapy nebo sladká tečka v podobě holandských palačinek a další dobroty.
 
MY FOOD Market je rychle rostoucí síť prodejen s dobrým jídlem, která byla založena v Brně, v roce 2013.
 
Další pobočky v Brně:
MY FOOD Zvonařka (Market) – obchod s vlastním řeznictvím a zrárnou masa
MY FOOD Vaňkovka (Deli) – prodejna s rychlým a zdravým občerstvením a netradičními dárky
MY FOOD Holandská (Snack) – bistro s malým obchodem
MY FOOD TRUCK – pojízdná prodejna s bistrem, svačinkovým sortimentem a zároveň pick-up point e-shopu
FB: https://www.facebook.com/MyFoodMarketBrno


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.