Share |

My Dear představí novou kolekci na party v pardubickém Quentin’s baru

foto My Dear

Streetwearová značka My Dear ve středu 4. listopadu představí novou kolekci na velké release party a vy můžete být u toho. Akce začíná v šest večer na zahradě pardubického Quentin’s baru, kde bude postaven obří, vytápěný Red Bull stan. 
 
Na místě budete mít exkluzivní příležitost koupit si první kousky z nové kolekce nebo si dát na baru něco dobrého k pití. Nechybět budou ani hostestky se zkumavkami namraženého jägermeisteru. Za djský pult se postaví Kenny Rough.
 
Úderem desáté večerní se večírek přesune na after-party dolů do baru Quentin’s, kam již bude bude vstup pouze na tzv. Golden Tickets. O hudební stránku věci se postarají Paulie Garand, Kenny Rough, Logic a v neposlední řadě DJ NobodyListen. Chcete se také zúčastnit? Dva lístky můžete vyhrát, když odpovíte na otázku na konci článku. 
 
Jaké téma bude mít nová kolekce, Zbyněk zatím neprozradil. Nechává to tentokrát jako překvapení až do samotného okamžiku oficiálního představení. Ví se jenom, že nová kolekce vznikla ve spolupráci se značkou Garand Brand patřící Pauliemu Garandovi. V minulosti se na oblečení My Dear objevily například motivy ze slavných hollywoodských filmů z 80. let nebo prvky antického Řecka a Říma. 
 
Kromě My Dear Zbyněk Štandera vede také pardubický tetovací salon, který slouží současně jako showroom značky. Jak se tento sakon jmenuje? Své odpovědi posílejte na kontaktní emailovou adresu uvedenou na www.mydear.cz nejpozději do příštího pondělí 2. listopadu 2015. Vylosovaný výherce bude obratem vyrozuměn, kde a jak si vyzvedne své Golden Tickets.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.