Share |

My Dear fotí novou kolekci v Rakousku. Buďte první, kdo ji uvidí!

foto: My Dear

Limitovaná kolekce streetového oblečené My Dear bude dostupná ještě do konce tohoto roku. Název i designy jsou zatím tajné, ale vy můžete být první, kdo je uvidí. Zbyněk Štandera a jeho crew vyrazila nafotit kolekci do Rakouska, odkud postují nejnovější záběry na Snapchat a Instagram-Stories českého Jägermeisteru.

Kolekce je kompletně šitá v Česku v Karlových Varech. Součástí jsou i zimní bundy, kabáty nebo kalhoty, což předznamenává trend, v rámci nějž se My Dear již nesoustředí pouze na design potisků, ale především na originální střihy a prémiové materiály. „Vyzdvihl bych třeba kabát z nehořlavého sametu, k němuž si majitel může pořídit nový zapalovač vyrobený z betonu," říká Zbyněk Štandera.

Kolekce obsahuje třináct různých věcí, přičemž od každé se bude šít nanejvýš patnáct kusů. Díky tomu téměř nehrozí, že by se dva majitelé stejných modelů potkali v jednom baru. „Nebude to moderna, v níž všichni jedou, vracíme se v čase a budeme retro," prozrazuje Zbyněk. Pamětníci nejspíš nadskočí při zjištění, že se v rámci kolekce do Česka vracejí např. kožené ledvinky, které byly symbolem přelomu 80. a 90. let. Všechny modely kolekce budou laděné do kombinací barev bordeaux, lahvově zelené a černé.

Velkou novinkou u pardubické značky je zapojení stylisty Marka Volfa, s nímž Zbyněk poslední čtyři měsíce strávil hledáním nových látek a vhodných materiálů. Pokud už hledáte šperhák, na vypáčení kasy, měli byste vědět, že trika budou stát do 750 Kč, mikiny do tří tisíc a zimní bundy do pěti.

Pokud jste zvědaví, jak budou nové kousky vypadat, sledujte fotografickou road tour party My Dear na Snapchatu a Instagram-Stories jagermeistercz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.