Share |

MUXU - nezávislá móda z Ostravy

foto MUXU

MUXU je nezávislá móda z Ostravy, která bojuje proti šedému, ospalému a smogovému prostředí na ostravsku!  Její majitelka nám ji představuje takto:

Ve své nynější podobě fungujeme asi půl roku. Před rokem jsme začínali s originálními tričky, dnes se věnujeme široké paletě oblečení - mikinám, tričkům, sukním, šatům...

Nevyrábíme ani nešijeme sériově. Internetový obchod se právě dává znovu do pohybu spolu s novou kolekcí. Na svých FB stránkách pomocí fotek prezentujeme nové nápady a kousky oblečení a naši fanoušci si je "rozebírají" nebo jim je individuálně šijeme na míru. Naše "skladové zásoby" se tudíž většinou skládají jen z jediných originálních kusů.

Máme fanoušky a zákazníky, které baví neotřelý design, vtipné motivy a pestré kombinace. Společným znakem všech našich kousků ja pak především komfort a pohodlí. Naše modely jsou pohodlné, přizpůsobivé a kvalitní. Tyhle vlastnosti vycházejí především ze střihů a z materiálů, které dovážíme nebo si objednáváme ze zahraničí.

Bojujeme proti šedému, ospalému a smogovému prostředí na ostravsku!

V nové kolekci jsme se zaměřili především na ženské tvary a nároky (Femme fatale - kolekce pro ženy) a rovněž jsme odpověděli na rostoucí poptávku mužů po neotřelém designu (Homme totale - kolekce pro muže).

Sjednocujícím nápadem je pak naše dámská mikina s kapsou pro přítele. V nejbližší době nás můžou fanoušci osobně potkat v Brně na Factory fashion Marketu č. 6 - Fashion is art, kam jedeme už potřetí.

www.muxu.cz 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.