Share |

Musa potetoval vibrátor. Pražské studio přichází se světovým unikátem

Na letošní Designblok si Whoop.de.doo připravilo Musa edition. Tentokrát si designérka a zakladatelka značky intimních pomůcek pro ženy Whoop.de.doo Anna Marešová přizvala na spolupráci výtvarníka Lukáše Musila, známého jako Musa. Každý vibrátor bude mít na sobě jednu z kreseb, které Lukáš vytvořil právě pro tuto edici. Bude možné zakoupit i originální kresby, které se staly předlohou a základním motivem pro jednotlivé produkty.

 

A na otázku, proč Lukáš Musil na spolupráci přistoupil, odpovídá tajemným úsměvem, ale pak dodává: „Byla to zvědavost. Příležitost, pokusit se uspokojit nejen vizuálně byla výjimečná a neopakovatelná. Uspokojování a vyvolávání reakcí je jednou z nedílných součástí mé tvorby a ve spojení s Aničkou, respektive s jejími vibrátory, dostává vše další rozměr. Mám z toho radost.“ 

 

Designérka Marešová je ze spolupráce nadšená. „Oslovila jsem Lukáše, protože mi je jeho tvorba velmi blízká. Lukáš je také velmi známý díky specifickému tetování, které chtěl jedno období snad každý. A právě tady jsem našla propojení. Chtěla jsem prostě potetovaný vibrátor od MUSY. Pak mi ale přišlo lepší spojit to s jeho kresbou, která je naprosto ojedinělá, jemná a velmi intimní. Ve spojení s našimi pomůckami to zafungovalo naprosto skvěle. A také musím přiznat, že nás to všechny náramně bavilo a na výsledku je to neskutečně vidět. Vše jsme zase dotáhli do posledního detailu až po originální black&white krabičky. Zákaznice se mají na co těšit.“ 

 

V rámci MUSA edition je zatím vyrobeno 25 ks. „Každý kus je originál s číslovaným certifikátem. Kolik bude limitovaná edice čítat kusů, Anna Marešová zatím neprozradila.
Whoop.de.doo MUSA edition lze zakoupit na Designbloku 2017 v Openstudiu od 26. 10. za zvýhodněnou cenu 9 900,- Kč či od prvního listopadu ve studiu Anna Marešová designer v Praze na Letné.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.