Share |

Mouvo: Nový a jiný online obchod s designem

Studio O cina predstavilo kolekci Mouvo
store.mouvo.cz
Oceňované gra cké studio O cina spustilo online prodej nové kolekce produktů nejen pro fanoušky motion designu. Mouvo Store vznikl jako součást platformy Mouvo, pod jejíž značkou uspořádalo
v březnu studio O cina první festival motion designu v Česku. Na webu store.mouvo.cz si můžete vybrat od obalů na laptop po originální brože.
Vizuální styl všech produktů z nové kolekce je podobně jako název platformy Mouvo inspirovaný jevem, kterému Wikipedie říká mouches volantes, Ottův slovník naučný ho nazývá entopsie a v angličtině se běžně označuje jako eye oaters. Jedná se o stav oční sítnice, kdy pozorujeme různé plovoucí skvrny, tečky, shluky, zvlněné linie a jiné nepravidelné útvary, tedy létající mušky.

1/12/2016

Gra cké zpracování každého produktu tak elegantně využívá otevřenosti tématu, stejně jako si s ním hrálo studio O cina při experimentálním pojetí festivalové propagace. Většina sortimentu je vyrobena v České republice, některé kusy na zakázku. Všechny produkty jsou pak limitovanou edicí pouhých padesáti kusů.
„Na budoucích kolekcích bychom rádi spolupracovali
i s vybranými tvůrci, kteří se budou účastnit některého z ročníků festivalu,“ uvedla producentka studia O cina a platformy Mouvo Vlaďka Cimbálníková.
Druhého ročníku festivalu Mouvo se pražské publikum dočká už v únoru a tentokrát se může těšit na vizionářské téma Budoucnost motion designu. Potvrzené vystupující si můžete prohlédnout na webu www.mouvo.cz, kde si můžete rovnou na dvoudenní festival koupit vstupenky.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.