Share |

Moshpit na house music - Kong & Gratts

Myslíte, že nelze vytvořit pořádný mosh-pit na akci s elektronickou hudbou? Tak to se šeredně mýlíte, a proto byste měli zamířit přímo do klasicistní vily na Štvanici, jedinečně umístěné přímo na ostrově.
 
V duchu zachování tradic nabízí VILA Štvanice kulturně-hudební program, stejně jako před 100 lety – i tehdy byla totiž vyhledávaným místem, kde se pořádaly denní i noční taneční zábavy.  
VilleKulla přinese hudební seanci ve stylu Boiler Room - party konceptu, kde se smazává fyzická hranice mezi interpretem a posluchačem. Kolem DJů poskakuje tančící dav stejně uvolněně, jako by se to celé odehrávalo u někoho v obýváku.
 
První VilleKulla party představí našláplou dvojku Kong (https://www.facebook.com/kong.dj/)  & Gratts (https://www.facebook.com/search/top/?q=gratts), dva Belgičany nesmířlivě kázající house, kteří si ujíždějí na kdečem od analogového raw zvuku, technu až po italské disko. Jak sami říkají: „Jasně, hudba je pro nás naprostou vášní, ale nebereme to zas až tak vážně, takže do svých setů občas hodíme něco, co byste asi nečekali. Fakt si hraní naživo strašně užíváme, a na Prahu se dost těšíme.“ V Antverpách debutovali se svým DJ setem v Boiler Roomu a loni v létě doplnili skvělý line-up na belgickém alternativním hudebním festivalu Pukkelpop (https://www.pukkelpop.be/en/) , který dnes navštěvuje téměř 200 000 lidí.
 
Takže co od nich můžeme na VilleKulla očekávat?
Vinyly. Syrový zvuk. Grooves. Do rána.
„...and weird stuff too!”.
 
K poslechu:
Kong - https://soundcloud.com/kongurl
Gratts - https://soundcloud.com/gratts
 
Kong&Gratts dohromady v boiler room
https://boilerroom.tv/recording/kong-gratts/
 
Kong podcast
https://soundcloud.com/ensemblebxl/sets/ensemble-podcast-series
-
Kong + Gratts
16.11.17
Vila Štvanice
https://www.facebook.com/events/1465533160168869/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.