Share |

Moje interview se mnou

foto: Renata Jílková

Moje interview se mnou
Blogerka protišedi.cz Lucie Hojná udělala rozhovor sama se sebou a takto to dopadlo.
 
Nedávno jsem četla příšerný sluníčkový interview typu: "Co jsou tvé sny, plány do budoucna?" - "Dům se zahradou a labradorem.". Ten rozhovor byl pro jeden kreativní web se studentkou z Brna a já si řekla co že? Já jsem taky studentka z Brna, tak jsem se namotivovala.
 
Když s tebou někdo chce udělat rozhovor, znamená to, že je o tobě slyšet, že něco tvoříš a že už si tě někdo googlil. Sním o tom v těch strašně tajnejch chvílích, ale ještě mě nikdo neoslovil. Na druhou stranu může bejt zajímavý ty rozhovory vytvářet, setkávat se se zajímavýma lidma a tvořit s nima vlastně takový malý literární dílo. No, a když tohle spojíme, co z toho vznikne? Já a interview se mnou.
 
Ahoj Lucie, jaká seš?
Spousta lidí na tohle odpoví, že neví, že to musí posoudit ostatní. Houby. Kdo tě zná nejlíp? Kdo je s tebou, když s tebou nikdo není? Ty! Taková jsem já.
 
Co děláš?
No, teď si dávám svíčkovou s pětima, ale jinak jsem celkem něžná. Aby teda bylo i trochu tý vážnosti, pouštím Prago, aby vyškolilo mí sousedy, připravuju pressíčka a pikolíčka pro český turky, a přestože studuju, moc se neučím. Vlastně se učim každej den, ale to není studium. A ještě teda občas dělám blbou.
 
Co nesnášíš?
Vejce, ale mám je ráda. A když někdo někoho nesnáší.
 
Na protišedi.cz si od tebe můžeme přečíst pár příspěvků, žila jsi v Holandsku, jaký to bylo?
Dobrý. Však si to přečti. Vítr v duši. Všechno se tam děje na kole. Vezeš nákup, píšeš sms, zavazuješ si tkaničku a to všechno s rukama v kapsách. Velký okna našeptávaj, teda spíš křičej, že nemaj co skrývat. Bez diáře se nehnou, ale žádný stresy, všechno se dá vyřešit. Akorát slunce tam svítí tak dvakrát za rok. Největší kopec je převýšení metr a půl - nájezd na most a všechno znají jen ze supermaketu. I cibuli už tam koupíš nakrájenou, takže ani slza nazbyt. Stejně jsem tam ale jela jen abych zjistila, že doma je doma.
 
Co tě dojímá?
Ta cibule.
 
Máš nějaký oblíbený místa?
Jo, ty první. Ale ty máš na mysli asi třeba gauč, viď?
 
Vím o tobě, že ráda chodíš do jedný brněnský kavárny.
Jak to víš???
 
Máš nějaký cíle?
Já mám hlavně starty. Ty jsou podle mě důležitější než cíle.
 
Co tě zaručeně potěší?
Dárek (Jack Daniel's).
 
Kafe nebo čaj?
Víno.
 
Pivo nebo víno?
Kafe.
 
Co děláš proti šedi?
Vybarvuju.
 
Jen chci ještě říct, že než odpovídat, je mnohem debilnější ty otázky vymejšlet, takže zůstávám tam, kde jsem. Dík a mějte se rádi, sebe hlavně!
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.