Share |

Moimir P. rozdá singly z nového alba Die alten Maschinen

foto: pořadatel akce

Síť nechvalně proslulou pirátstvím hudby se chystá využít pro distribuci singlů k dlouho očekávanému albu Change mezinárodní cyber-band Moimira Papalescu.
 
Die alten Maschinen se dnes večer chystá zveřejnit balíček obsahující EP Old Tin Can, které si už nějaký čas můžete stáhnout na iTunes nebo poslouchat na Spotify, a hlavně úplně nový singl Albatross Remixes.
 
Odkaz na tzv. BitTorrent Bundle se objeví jak na oficiálním webu mašin, tak na jejich fanouškovské stránce. Pokud chcete mít odkaz na balíček z první ruky, přihlaste si odběr newsletteru.
 
Bez jakékoli registrace si potom můžete stáhnout EP Old Tin Can, které obsahuje originální verzi a 4 remixy. Pokud se zaregistrujete, dostanete jako bonus singl Albatross Remixes. Navíc balíček obsahuje úplně první desku mašin, singl To Be or Not s Geraldem Casalem z legendární novovlné skupiny Devo. K tomu si můžete na svůj počítač nebo telefon stáhnout sadu wallpaperů Die alten Maschinen od slavného českého umělce Adolfa Lachmana, který s kapelou spolupracuje už od jejích začátků.
 
Kapela zároveň usiluje o uspořádáním vůbec svých první koncertů, které se pokouší financovat společně se svými fanoušky přes server Hithit. Pokud byste mašiny rádi viděli v Praze nebo v Brně, můžete si na Hithitu ještě do pondělí 13. října vybrat jednu nebo více z těchto odměn a přispět částkou už od 100 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.