Share |

Módní přehlídka, která pomáhá

Fashion Show Dotek

Studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně připravili v rámci předmětu Projekty neziskových organizací první ročník dobročinné módní přehlídky spojené s charitativní aukcí pod názvem Fashion Show Dotek. Událost proběhne ve čtvrtek 11. dubna 2013 od 19.00 hodin v prostorách restaurace Prašád ve Zlíně.

Návštěvníci se během večera mohou nejen pobavit, ale současně budou mít možnost vydražit si módní kousky mladých návrhářek ateliéru Design oděvu Fakulty multimediálních komunikací UTB ve Zlíně. Ve spolupráci s neziskovou organizací Pečovatelství a ošetřovatelství Dotek ve Vizovicích budou utržené peníze z aukce a stokorunového vstupného věnovány na zakoupení kompenzačních pomůcek, které jsou určeny seniorům a lidem trpícím Alzheimerovou chorobou. ,,Pozvání na Fashion Show Dotek přijala i poslankyně Lenka Andrýsová, která spolupracuje s organizací Pečovatelství a ošetřovatelství Dotek, současně rovněž převzala ochotně nad projektem záštitu," přiblížila manažerka projektu Iva Honzková.

Večerem bude provázet moderátor Michal Halačka a příjemnou atmosféru podpoří nejenom krásné modely, ale i bohatý vegetariánský raut pro všechny návštěvníky. Přehlídku modelů doplní taneční vystoupení a přehlídka pánských obleků Svatebního studia Dany Svozílkové.

Předprodej vstupenek bude probíhat od 25. 3. 2013 v prostorách restaurace Prašád ve Zlíně a dne 27. 3. 2013 v budově rektorátu UTB ve Zlíně. Lístky je možno zarezervovat na telefonním čísle 736 778 206 nebo na e-mailu ivanka.honzkova@seznam.cz. Podporovatelé Pečovatelství a ošetřovatelství Dotek ve Vizovicích si mohou zakoupit vstupenky přímo v budově Doteku od 25. 3. 2013. Kapacita míst je omezená.

Více informací na facebook.com/ FashionShowDotek.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.