Share |

Módní bloggerka Anna: mám ráda šedou i zářivé barvy

foto Crimewave

Módní blogy jsou fenomén a náš web se o ně prostě musí zajímat. Představujeme vám slečnu, která se jmenuje Anna, má stránky Crimewave a lepší vkus než mnohé ostatní:)

Kdy ses rozhodla založit si blog? A jak dlouho předtím jsi používala internet?

Blog jsem si založila asi před rokem, ale poprvý mě to napadlo už asi před rokem a půl. Internet používám už strašně dlouho, nevím přesně...

Řekni nám víc o sobě - odkud jsi, co děláš a co dělat chceš.

Jmenuju se Anička a v srpnu mi bude 17. Bydlím v menším městě, kde i červená rtěnka je příšernej zločin hodnej zavření do blázince. Studuju jazykový gymnázium a ve volným čase hodně čtu, dívám se na filmy, hledám inspiraci na internetu a samozřejmě taky jezdím na koncerty a různý párty. Chtěla bych dělat asi milion věcí… Rozhodně něco, co mě bude bavit a naplňovat, haha.

Co tě k tomu vedlo?
Asi to, že jsem měla potřebu nějak ukazovat to, co dělám. Ze začátku byl můj blog jenom o módě (mimochodem byl v tý době dost mizernej a tyhle články už jsem radši smazala), postupně jsem začala přidávat víc fotek i z osobního života. Taky jsem chtěla najít někoho, kdo by mě chápal a třeba by se mu i líbily věci, který tvoří můj život, protože v normálním životě jsem jich moc neměla…

NENORMÁLNÍ KONFEKCE

Mělas odjakživa vřelejší vztah k módě než ostatní?
Vždycky mě bavilo různě tvořit outfity, asi v sedmi letech jsem měla období, kdy jsem chodila sladěná zásadně jenom do jedný barvy, heh. Taky jsem si odjakživa ráda kupovala věci, který se lišily od normální konfekce.

Jaké stránky o módě tě nejvíc dostávají?
Nejvíc se mi líbí ty, který nejsou primárně jenom o módě. Vždycky ocením dobrý fotky, baví mě i takový ty každodenní. Na druhou stranu mě moc nenadchne nějakej sáhodlouhej text, většinou o ničem. Můj momentálně nejoblíbenější blog je http://love-aesthetics.blogspot.com/

RITUÁL V DĚTSKÉM ODDĚLENÍ

Na blogu píšeš, že ráda nosíš dětské oblečení, kam pro ně chodíš a kupuješ si i klučičí?
Dětský oblečení tvoří asi třetinu mýho šatníku, většinou je z H&M. Mám tam takovej rituál - zásadně chodím nejdřív do dívčího oddělení, pak do klučičího, dámskýho, pánskýho a nakonec do spodního prádla. Spoustu dobrých dětských věci mají i v Tescu, Zaře nebo v secondhandech.

Jaké jsou reakce tvého okolí a jaké dostáváš reakce od čtenářů?
Většinou dost rozdílný. Moje blízký okolí už si zvyklo, ale normální lidi na mě na ulici často divně koukaj (v nejlepším případě). Ráda totiž nosím výrazný rtěnky nebo třeba sluneční brýle zvláštních tvarů, a to trochu budí pozornost. Naopak na blogu mám pozitivní reakce, ještě se mi nestalo, že bych dostala nějakej opravdu špatnej komentář.

Kam by ses chtěla ještě posunout? Láká tě třeba video, nebo práce v oboru módy... Plánuješ se módě věnovat i víc, nebo je blog jen hobby?
Určitě! Rozhodně bych chtěla zůstat v tomhle "oboru", haha, ale nemusí se jednat jenom o módu. Odmalička mě bavil interiérovej design a chtěla bych ho i studovat.

Všimla jsem si, že na blogu člověk nachází i reference na muziku a kulturu - jaké kapely máš nejradši a jaký jsi kdy viděla nejlepší koncert?
Nejoblíbenější kapely - Placebo, David Bowie, Bloc Party, Patrick Wolf, the xx, Joy Division, Crystal Castles. Vybrat jenom jeden nejlepší koncert je strašně těžký, takže pět nejlepších řazených chronologicky: Die Antwoord v LMB, Crystal Castles a the xx na Pohodě, Patrick Wolf ve Vídni a DIOYY? v LMB.

Nejoblíbenější návrháři a styly?
Rock'n'roll! Taky mám ráda minimalismus, doplněnej jenom o jeden výraznej prvek. Nejoblíbenějšího návrháře nemám, spíš oblíbený kolekce.

ZÁŘIVÉ BARVY MŮŽOU VYPADAT SKVĚLE

Co bude frčet letos a co by sis přála, aby frčelo?
Zas tak moc trendy neřeším, spíš se řídím tím, co se líbí mně. Ale třeba vím, že letos bude spousta bílé a romantickýho stylu, což není zrovna můj šálek čaje. Naopak fajn je trend zářivejch barev, dobře zkombinovanej může vypadat skvěle.

Co děláš proti šedi?
Šedá je moje nejoblíbenější barva, takže ji nosím pořád. Ale snažím se vždycky vzbudit pozornost nějakým zajímavým kouskem a je mi jedno, co na to říká okolí. To je asi to hlavní, nějak moc neřeším pohoršený reakce lidí a spíš si to užívám.

Na co se nejvíc těšíš?
Na konec školního roku (nebo spíš na prázdniny), na Pohodu, na teplo, na nový desky mých oblíbených kapel… Na spoustu věcí.

Annin blog najdete zde a její fotky jste mohli vidět a doufáme, že i uvidíte i na našem facebooku!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.