Share |

Moderní design a komfort. To je Jay Walker, batoh od WE ARE ABLE.

foto: WE ARE ABLE

WE ARE ABLE je nová značka, založená ukrajinským designérem, jejíž portfolio tvoří především batohy, tašky a kožené výrobky, které navrhuje a vytváří tým mladých návrhářů v Kyjevě. V každém produktu se promítá kombinace moderních technologií, promyšleného designu, řemeslné zručnosti, kvalitních a odolných materiálů a komfort při užívání. Ať vás kroky zavedou do města nebo do přírody, ručně šité batohy poskytnou vašemu každodennímu životu vše, co očekáváte od moderního a funkčního výrobku. /WEB/
 
Jsme ve stavu neustálého experimentování s materiály a designem. Používáme tkaninu Cordura®, která se vyznačuje vysokou pevností a ohebností, dále bavlněné textilie, vinil, nylon, hliníkové a další materiály. Testujeme a experimentujeme, vytváříme vysoce kvalitní produkty pro každodenní život ve městě, pro cestování, studium i sportovní záliby,“ říká zakladatel značky WE ARE ABLE Nik Serezitinov.
Jay Walker (barva ALL BLK)
Batoh je vhodný jak do města, tak na kolo či výlety. Minimalistický design s použitím velmi pevného a nepromokavého materiálu CORDURA® 1000d jej činí téměř nezničitelným.  
Podšívka je ušita z nylonu, držáky na karabiny a Slip Strapy z pravé kůže, které se provlečou do výřezů, a jejichž pomocí se dají připevnit další předměty. Je to ideální způsob nošení poskládaného kabátu, spacáku nebo karimatky. Vždy k dostání v párech o délce 54 cm, která se dá ručně zkrátit.
Pevná zadní část batohu ochrání notebook od vnějších poškození a uvnitř bude v bezpečí díky pohodlné měkké kapse.
 
Kapsa na počítač 15,5"
Objem 16 l
Záruka 4 roky
Cena: 2 490 Kč

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.