Share |

Modelka Veronika kašáková v obležení dětí

Modelka, zakladatelka a patronka NFVK, Veroniku Kašákovou byla v ateliéru fotografa Ondry Košíka doslova v obležení dětí. Vznikla tu série fotografií pro nový katalog švédské kosmetické značky Oriflame, jejíž je právě Veronika Kašáková tváří. Děti si focení náramně užily a byl to pro ně velký zážitek. „Dneska se mnou přijely děti z Vysoké pece, z Jablonné v Podještědí a z Kralup nad Vltavou. Cesta byla náročná, ostatně to rodiče s více dětmi znají, obzvláště s těmi malými.Takže na produkci to bylo náročnější a také jde o velkou zodpovědnost. Je to taková příprava na mateřství, chceme mít velkou rodinu, hodně dětí, a dneska jich tu mám pět.
 
 Jen mě mrzí, že se jim nemůžu tolik věnovat. Když za nimi přijedu do domova, tak jsem jenom jejich, tady samozřejmě probíhá líčení, oblékání, účesy, takže se chvílemi nemůžu všem naplno věnovat, ale zase o to víc se bavíme při společném focení.“
Veroniku čeká teď spousta práce, edukativní výjezdy do dětských domovů, přednášky, Proměny s Veronikou a k tomu práce v modelingu. Zaslouženou odměnu si s přítelem Milanem dopřejí o Vánocích. Každý rok je tráví v teple u moře. „Dokud nemáme svoje vlastní děti, tak rádi cestujeme a svátky slavíme u moře. Beru si tam s sebou ráda knížky a odpočívám a nabírám energii.“, říká půvabná blondýnka. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.