Share |

Mladí umělci podporují mladé umělce

RESTARTtheART
foto: pořadatel akce

Rock'n'roll, electro swing, akrobati snášející se ze stropu po látkách, karnevalová atmosféra, křest poněkud dekandentního videoklipu mladého nadějného zpěváka Doriana a to všechno v jeden den na jednom místě.

6. dubna 2013 se pod klenbou  obnoveného pražského klubu Kostel a Crypt uskuteční benefiční večírek RESTARTtheART, který stojí za to navštívit ne jenom kvůli jeho nabitému programu, ale i kvůli jeho významu – podpořit mladé umělce na cestě ke hvězdám. Tento projekt vznikl koncem roku 2012 pod taktovkou umělecké skupiny KI.NO. Films a už na začátku ledna 2013 uspořádal první velký večírek na podporu mladého umění v Galerii Tiskárna. Díky první akci se podařilo vybrat prostředky pro kreativce zapojeného do projetku.

O tři měsíce později přichází benefice druhá, mnohem větší, mnohem nabitější a mnohem plnohodnotnější, protože na této benefici předvede umělecká skupina KI.NO. Films (kinofilms.cz) spolu s Dorianem výsledky z akce předchozí.

A jak už bylo naznačeno, pokusí se i vybrat finance pro první a jedinou českou electro-swingovou kapelu Mydy Rabycad, jejiž hravá hudba roztančí snad každého. Díky obrovské podpoře, které se projektu dostalo jak ze strany umělců, tak i ze strany podniku a sponzorů, se na scéně objeví nejen neznámí, ale talentovaní hudebníci, fotografové a moderátoři, ale i akrobati z CIRQUEN, kteří rozhodně nebudou stát nohama pevně na zemi.
 
FB event: www.facebook.com/events/117757445078336


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.