Share |

MINT: Prague Fashion Market zve na megapiknik na Karláku

foto pořadatel akce

O tom, že na MINT: Prague Fashion Market se chodí hlavně za módou, se nepolemizuje. Tento víkend 23. a 24.6. si užijete na Karlově náměstí i jiné radovánky. Zvlášť, když počasí vyhrožuje s třicítkami, a to není na den strávený ve městě nejlepší vyhlídka.  Přijďte se zchladit do stínu vzrostlých stromů na pražském Karlově náměstí, vezměte s sebou partu přátel a podpořte ambice největšího pikniku v Praze.
 
Organizátoři slibují velké množství delikates od lokálních dodavatelů, takže se nemusíte starat, co uvařit a v čem to odnést ven. Na místě bude mnoho stánků s jídlem a vybranými delikatesami.
Luxusní paellu pro vás připraví Paella don Olino. Burgery si vezmou na starost Kaiser Franz nebo Inspiral Burger, asijské chutě uspokojíte s Asia Point a sladkou tečku na závěr zajistí Dada Cakes nebo ČO-XO čokoláda. A vše můžete zapíjet vynikajícím vínem z Vinařství Chocholatý či ciderem od Opilé jablko.
Na sobotu 24. června lepší program nenajdete. Navíc můžete nechat doma svoje piknikové deky, protože na místě u infostánku najdete půjčovnu dek i křesílek.
 
www.mintmarket.cz
FB událost 
video: https://www.youtube.com/watch?v=DnobWgio5iw

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.