Share |

MINT: Prague Fashion Market - lokální móda, design a delikatesy pod širým nebem

MINT: Prague Fashion Market je v povědomí Pražanů i návštěvníků Prahy zahnízděný jako událost, na kterou se vyplácí zajít. Stejně tak tomu bude 23. a 24. června, kdy proběhne již 19. MINTí repríza, která se tentokrát přesune pod koruny stromů na pražské Karlovo náměstí.   Prostor, ve kterém se potkává to nejlepší z lokální tvorby, nabídne spoustu módy, šperků i doplňků. A navíc delikatesy z nabídky street stánků. Vezměte s sebou rodinu, přátele, domácí mazlíčky i deky a připojte se k největšímu pikniku pod pražským nebem.
 
Na Karlově náměstí bude několik desítek stánků lokálních prodejců. Těšit se můžete na aktuální módní kolekce značek Mikela de Luka, La Klara nebo Dressign, modely pro malé i velké od Olé Made of Stars nebo Alter-native, dětskou pohodovou módu Shark in the Park, extravagantní šperky VO-KA nebo Acid Design, obchůdek Jane Bond Special, nabídku stylového papírnictví Kaš-mi-daš nebo POP PAP knižní studio, které nabízí originální hravé knihy a výrobky z papíru pro děti.
Celý víkend se můžete těšit na doprovodný program, velkou porci workshopů a divadel pro malé i nejmenší lidi, tak své ratolesti opravdu nenechávejte doma. MINT: Prague Fashion Market není pouze o nakupování, i když odolat nespočtu krásných věcí a designovým kouskům dokáže jen málokdo, ale je také o setkávání se zajímavými a tvůrčími lidmi, pohodové atmosféře i hudbě.
O plné žaludky se mimo jiné postarají Asia Point, Paella Don Olino nebo sladká tečka Dada Cakes.
 
Vstup je zdarma a bez bariér a připomínámeme, že čtyřnozí miláčci jsou jako vždy vítáni.
pátek 23.6. otevřeno: 11 – 19 hodin sobota 24.6. otevřeno: 10 – 19 hodin
www.mintmarket.cz
www.facebook.com/events/199448643898045
 
O MINTU
Fashion markety děláme už přes deset let a pořád nás to stejně baví. Zákazníci si u nás našli své oblíbené značky, designéři na našich trzích dlouhodobě sledují poptávku, jsou v kontaktu se svými zákazníky a díky pravidelnosti eventů jsou motivováni vymýšlet stále nové kolekce. Od letošního podzimu jsme vyšli ze stínu a abyste si nás už s nikým nemohli splést, začali jsme používat přídomek MINT. Stále jsme to ale my, nadšenci, kteří téměř veškerý čas věnují vymýšlení nápadů, jak Česku představit skvělé návrháře, designéry i výrobce všemožných delikates. Prostě umělce, které jejich práce baví stejně jako nás a chtějí, aby život nestál jen na uniformitě, stádnosti a diktovaných trendech.
Za čím vším jsme podepsaní? Už třiadvacetkrát jsme pro vás uspořádali Brno Fashion Market v Brně a osmnáctkrát Prague Fashion Market. K tomu se podílíme na organizaci akcí jako Zažít město jinak, Živá ulice nebo Rock for Churchill.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.