Share |

Milovníci módy, zbystřete! Na český trh přichází VOGUE

Michaela Seewald a Fabrice Biundo

Jonathan Newhouse, předseda představenstva a generální ředitel vydavatelství Condé Nast International dnes oznámil, že časopis Vogue vyjde v České republice a na Slovensku. Časopis Vogue Česká republika a Slovensko bude uveden v srpnu 2018 zářijovým vydáním jako multimediální značka v tištěné i online podobě.
 
Časopis bude vydávat společnost V24 Media na základě licenční dohody. Česká edice časopisu Vogue bude 24. vydáním této módní bible.
 
V Condé Nast International jsme skutečně potěšeni, že časopis začneme vydávat v České republice a na Slovensku. Je zde silná poptávka po luxusní módě a kráse. Právě teď je ten pravý čas pro Vogue,“ uvedl Jonathan Newhouse.
 
Uvedení časopisu odráží růst trhu s luxusním zbožím v České republice a na Slovensku a v širším pohledu i růst významu střední Evropy jakožto centra módní kreativity. V průběhu uplynulých deseti let, trh s luxusní módou a uměním v regionu rostl spolu s růstem HDP. Praha se navíc stala oblíbenou destinací pro luxusní nakupování.
 
Michaela Seewald, spoluzakladatelka a ředitelka společnosti V24 Media uvedla: “Mou vizí pro časopis Vogue Česká republika a Slovensko je poskytnout lokálním návrhářům a umělcům platformu, která jim umožní prezentovat svůj unikátní styl a přístup, který je zároveň i odrazem současné české a slovenské kultury. Vogue je již více než 100 let uznávanou autoritou v oblasti globálních módních trendů a já jsem přesvědčena, že je zde dostatek talentovaných lidí k tomu, abychom skutečně zasáhli do světa módy. Vogue Česká republika a Slovensko pak bude sloužit jako platforma, která odvypráví jejich příběh. Jsem opravdu nadšená, že tuto příležitost máme.
 
Michaela Seewald bude mít na starosti strategický rozvoj časopisu Vogue Česká republika a Slovensko spolu s Fabricem Biundo, spoluzakladatelem a generálním ředitelem společnosti V24 Media. Michaela Seewald je doktorkou práv a spoluzakladatelkou pražské full-service právnické firmy SV Law. V rámci své praxe poskytovala poradenství významným světovým mediálním, módním a technologickým společnostem. Fabrice Biundo je prominentní osobou české mediální scény. Do časopisu přináší více než 25 let vydavatelské praxe. Má za sebou řadu projektů napříč širokým portfoliem módních a lifestylových titulů a zastával rovněž pozici mezinárodního projektového ředitele v rámci skupiny Burda Media Group.
 
Karina Dobrotvorskaya, prezidentka vydavatelství Condé Nast a ředitelka pro nové trhy a redakční činnost, uvedla: "Jsem nadšená, že mohu ohlásit nadcházející start časopisu Vogue Česká republika & Slovensko. Tato událost přichází jen malou chvíli po úspěšném uvedení Vogue Polska. Je opravdu vzrušující sledovat vzestup módy ve východní Evropě – příchod časopisu Vogue jasně naznačuje, že tato oblast je připravena naplno se stát součástí světa vysoké módy. České a slovenské ženy mají dokonalý vkus a zajímají se o luxusní zboží, a to jak o místní, tak i mezinárodní. Jsem si jista, že mladý a dynamický tým přinese zajímavý Vogue, který bude vycházet z vlastní jedinečné vize inspirované touto bohatou a fascinující kulturou."
 
Vogue Česká republika & Slovensko bude dodávat obsah prostřednictvím tištěných a digitálních platforem s cílem vyzdvihnout nabídku luxusních a lifestylových titulů v této oblasti na vyšší úroveň. Obsah se bude věnovat módě a umění, které pochází z měst jako je Praha či Bratislava a rovněž bude pokrývat tato témata na mezinárodní scéně. Následující zprávy budou zahrnovat informace týkající se jmenování jednotlivých členů redakčního týmu Vogue Česká republika & Slovensko.
 
Vogue Česká republika & Slovensko je dvacáté čtvrté vydání časopisu ve světě. Vogue je vydáván ve Spojených státech, Británii, Francii, Itálii, Německu, Španělsku, Rusku, Japonsku, Číně, na Tchaj-wanu, v Mexiku a Latinské Americe, na Středním východě, v Koreji, Brazílii, Austrálii, Portugalsku, Indii, Turecku, Thajsku, Polsku, Nizozemsku a na Ukrajině.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.