Share |

MILEY CYRUS V NOVÉ CONVERSE KAMPANI YES TO ALL

foto: Converse

Značka Converse vítá Miley Cyrus ve svém týmu. Společně se rozhodli podpořit LGBTQ komunitu a rovnost všech prostřednictvím kampaně „YES TO ALL“. /GALERIE/
 
Popová hvězda a filantropistka Miley Cyrus je známá tím, že se často angažuje v pomoci potřebným. Její nadace Happy Hippie sdružuje mladé lidi bojující proti nespravedlnostem, se kterými se musí LGBTQ komunita denně potýkat. Právě v tomto duchu se nese kampaň „YES TO ALL“, kterou Converse podporuje myšlenku, že bez ohledu na sexuální orientaci, identitu, rasu nebo pohlaví, by každý měl mít svobodu a být tím, kým doopravdy je.Výtěžek z kolekce Converse Pride bude tento rok věnován všem charitativním organizacímpodporujícím LGBTQ komunitu (včetně nadace Happy Hippie), které si kladou za cíl zpříjemnit a ulehčit život lesbám, gayům, bisexuálům a transsexuálům po celém světě.
 
Limitovaná kolekce Pride 2017 oslavuje LGBTQ komunitu pestrobarevnýmiChuckTaylorAll Star a Chuck TaylorAll Star Star '70 s těmi nejoriginálnějšími detaily.
 
Nadace Happy Hippie vznikla na podporu LGBTQ komunity, která se každý den potýká s nespravedlností. Spojit se s Converse a společně pomáhat pro mě znamená opravdu mnoho!” řekla Miley. „Converse podporuje mladou generaci a zdůrazňuje, že by se žádný člověk neměl stydět za to, kým je. Jsem nadšená z této spolupráce se značkou, se kterou sdílím své hodnoty i styl.
 
Miley podporuje dnešní mladou generaci neuvěřitelným způsobem. Je pro nás ctí spolupracovat s tak silným obhájcem LGBTQ komunity a společně povzbudit svět, aby řekl “YES TO ALL”!” říká prezident a CEO značky Davide Grasso a dodává, že tohle je teprve začátek skvělé spolupráce s Miley.
 
V neděli, 11. června 2017 Miley vystoupila na koncertě CapitalPride. Značka Converse podpořila její živé vstupy na Twitteru, ve kterých komunikovala se svými fanoušky v průběhu celé akce.
/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.